Quantcast
Till salu inom

"tjock skumgummi säljes"

Butik Sollentuna
Igår

"Bäst i test"Eurocart Passo...

1 295 kr
ABC-Annons.se
Kramfors
Igår

Lyxiga Babynest - Dop, Baby...

450 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Stolsverdrag/cremefrgade

200 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Stolsverdrag

200 kr
Blocket.se
Malmö
Igår

Life Armur grindmotor för g...

6 500 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Igår

Grindmotorer Life Armur

7 150 kr
ABC-Annons.se
Österåker
Igår

Grindmotorer för tjockare s...

7 150 kr
ABC-Annons.se
Falkenberg
Igår

Vinteroverall, klänning, sk...

ABC-Annons.se
Butik

Burdyna, Dogman

369 kr
NYTT Häromi Hundspecialisten
Butik

Minigolf - blommor

349 kr
NYTT ABC Leksaker

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Malmö

Delbar Våningssäng inkl. Madrasser

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Delbar våningssäng i massiv furu, inkl. madrasser säljes. Lite använd, varit gäst säng. Mått: 90x200 cm Ingen har sovit direkt på madrassen som är 10 cm tjock klädd skumgummi, för ovanför den har det legat en bäddmadrass 4-5 cm tjock och ovanpå den ett madrass skydd. Säng: Nypris: 3000 :- Bäddmadrass: Dream Zone 2 st Nypris: 750 :- /st Madrass skydd: 2st Nypris: 199 :- /st Totalt: 4898 :- Säljes för: 2000 :-
2 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Malmö

Våningsbarnsäng till Sveriges billigaste pris

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Väldigt fin barnsäng i två olika färger (ljusblå och rosa) till extrapris. I priset ingår även den extra trappan som är i själva verket lådor där man kan förvara leksaker och diverse och även madrasser i skumgummi (8cm tjock) Storlekar: Sängens längd inkl. trappan är 240cm och bredden är 125cm. Madrass storlekar: nedre sängen 190x120cm och den övre sängen 190x90cm. Pris: 4490 kr. Ord pris: 6490 kr
4 490 kr
Blocket.se

Tempur bäddmadrass medium 120x200x7 cm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En ortopedisk bäddmadrass som är bra för ryggen. Den har en speciell sorts skumgummi som formar sig efter kroppen när man ligger på den, och då avlastar hela kroppen jämnt. Lite som att sova i en formgjuten nedbuktning som ändrar sig när man rör på sig. Modellen är 7 cm tjock och ska läggas på en vanlig resårbotten, t.ex från Ikea. Hårdhet medium. Funkar lika bra som en komplett tempursäng enligt mig. Mycket bra skick. Säljas pga ihopflytt med flickvännnen. Hämtas i Hornstull. Nypris 8695 kr, säljes för 2900 kr.
2 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

MTM Elektronik låda

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
MTM tillverkar skyddsväskar, skjutbänkar mm i högsta kvalitet till otroliga priser. Som denna "Sportsman Electronic Case" Till fotografer, jägare, friluftsmänniskan osv. Du anpassar din väska efter DINA behov, genom att flytta/ ändra/ ta bort de skumgummitappar som blir det som skyddar din utrustning. Skumgummit är ca 5,5cm tjockt I väskan INGÅR också en liten "topbox" till tex batterier, ammo (finkalibrig) mm Uttag för hänglås Kraftig plastspänne Ca 25*15 cm är det mått som är max i kvadrat på vad du kan ha i lådan och ändå ha skydd RUNTOM. Även kanon till din handkanon!
295 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Bortskänkes: madrass från IKEA, 160 bred

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Madrass från IKEA bortskänkes. Gjord i skumgummi, är av standardlängd, ca 10 cm tjock och 160 cm bred. Vi tog bort överdraget för att tvätta det, men sen så fick vi inte på det igen. Överdraget har blivit smutsigt efter att den varit ståendes, så madrassen skänkes utan detta. Fungerar dock utmärkt ändå, men det vore nog bra att lägga ett tunt madrasskydd över. Avhämtning kan ske de flesta vardagar efter kl 5.
0 kr
Blocket.se