Quantcast
Till salu inom: ”

tjorven bil till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bil radio

Falkenberg
Bilbarnstol

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emil i Lönneberga 75 kr Nya hyss av Emil i Lönneberga 75 kr Emil och griseknoen 75 kr Tjorven båtsman och moses 75 kr Madicken på Junibacken 75 kr Rasmus på luffen 75 kr 5 myror är fler än 4 elefanter, del 1,2 och 3 150 kr Törnrosa 2-disc specialutgåva 50 kr Askungen 50 kr Bilar "Cars" 50 kr Nalle Phu Jullovet 20 kr Barbapappa jorden runt 20 kr
Är intresserad av att byta en Citroen Berlingo mot en större skåpbil av ungefär samma värde, den skall gå bra, inget fel eller tjorv med den! kan tänka mig att lägga ett par tusenlappar imellan. regnr: RKS413 Inga fel, kamrem och vattenpump bytt vid 11500mil. Sommar och vinterdäck finns. Skattad och besiktad. Pris på Berlingon: ca 25 000:- Mejla gärna!
Audi 100 2,6 - 93 säljes i befintligt skick. Bilen är i trafik men avgassystemet måste åtgärdas innan den ska besiktas, för den som kan är detta inget större problem. Vissa lister mitt på dörrarna samt nertill på dörrarna saknas. Centrallåset tjorvar ibland. En bil som fungerar bra som bruksbil alt en bil som man kan använda som reservdels bil. Bilen har nya sommardäck för i år på alufälg och äldre vinterdäck finns. Står idag med två bilar och säljer därför denna i befintligt skick. Pris kan diskuteras vid snabb affär
Camry som gått 29000 mil! Endast 3 ägare,alla inom familjen! Bilen har gått i Kiruna så den är inte en gammal rosthög!Iom nyköpt bil så har jag ställt av den,men den har alltid gått igenom besiktningen utan nå tjorv! Enda problemet är att den är svårstartad några gånger om året. Den startar men är lite sur 10 minuter för att sedan gå kanon flera veckor i sträck! Har bytt fördelardosa,kolen i generatorn samt batteriet! Bilen står hos mig här på sandbacka! Välvårdad för övrigt! Nya sommardäck/vinterdäcken torra men bra med dubb!
OBS. EJ under 30! Tjorven heter jag och är 6 år gammal. Är van vid katter och även andra hundar kan dock ha svårt att alltid komma överens med vissa hundar men brukar gå över med lite träning. Vill gärna vara med överallt och har alltid en följeslagare, därav ser jag att min nya hundägare är en matte. Tycker om det mesta, springa, åka bil, mysa ner mig och långa promenader. Är du intresserad av att få ta del av mig så hör gärna av dig vad du har att erbjuda mig :)