Quantcast
Till salu inom

"kattungar till salu kalmar län säljes"

Butik Örebro
Idag

Alla slags torkade frukter...

ABC-Annons.se
Butik Göteborg
Idag

Turkiska delikatesser, Halv...

ABC-Annons.se
Butik Stockholm
Idag

Torkade aprikoser fikon rus...

ABC-Annons.se
Kalmar
Idag

Spinnande kattungen Elvis

4 500 kr
Blocket.se
Västervik
Idag

En glad kattunge Skogisblan...

3 500 kr
Blocket.se
Västervik
Idag

Perser kattunge

9 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Mörbylånga

Kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hankattungar på 12 veckor söker nya hem. Det är tre killar kvar. Det är de som är längst fram på bilden. De vill ha hem där de får chans att gå ut lösa. De har redan vant sig vid att få gå ut och kommer inte att trivas instängda. De vill ha hem där de får stanna. Alltså inte bara över sommaren. Eventuellt kan de levereras till Kalmar-Blomstermåla. De är rumsrena. Ring vid intresse. Mailen kollas inte så ofta.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kalmar

4 söta kattungar, Rockneby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
4 otroligt fina kattungar (bondkatter) säljes. Kattungarna går på låda och äter torrfoder. Vid tillfället är de ca 10 veckor så efter halva Augusti är det dags för dem att hitta ett nytt hem. Den grå spräckliga är en hona, resten är hanar. Har sålt 2 kullar innan från samma mamma där de nya ägarna har varit mycket nöjda med deras katter. Katterna säljs för 100 kronor/st som ersättning för foder och sand. Nås enklast på mail men även telefon efter kl 16.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Borgholm

Kattsystrar söker kärleksfulla hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tre söta små kattsystrar, födda 30:e maj, söker trygga hem att förgylla. De är kärleksfulla, lekfulla och sociala. Vana vid hantering av barn och vuxna, samt även hundvana. Den 22:e augusti är de 12 veckor och leveransklara. Priset är blott 200:-. Ring för att boka dig för en liten katt! OBS: kattungarna är nu samtliga tingade, men skulle det ändras hörs vi av till de som varit intresserade
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Borgholm

Gosig kattunge söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Vi har en mycket kelig och lekfull liten katt-hane kvar att tinga. Han är leveransklar den 10 september. Han är van vid både hundar och småbarn. Han är lite försiktigt med främlimgar, men när han har lärt känna någon är han mycket gosig. Våra kattungar är uppfödda inomhus, så de är vana vid mycket liv och rörelse. Exempelvis barn som springer, dammsugning m.m. Vid leverans är han både avmaskad och fullt vaccinerad. Vi skickar också med en påse med det kvalitetsfodret som han har fått här.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kalmar

2 Fina katter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har 2 fina katter som behöver ett hem omgående då jag fått allergi. Den ena Chilla den svarta är en hona på 1,5 år och är rumsren och van vid åde barn och hundar och har även fått en kull kattungar. Dock ej steriliserad. Den andra Lina den spräckliga är en hona också hon 1,5 år och rumsren och van vid barn och undar och även hon fått en kull kattungar och ej heller steriliserad. Båda katterna är keliga och lugna men den gråa är lite mer försiktig innan hon känner dig. Så vid intresse ring Camilla ej mail.
100 kr
Blocket.se