Till salu inom

"toalettstol säljes"

Östersund
Idag

Bastuaggregat, Toalettstol,...

2 100 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Badrumsinredning

3 000 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

Bildäck, cykel, toalettstol...

2 300 kr
Blocket.se
Eskilstuna
2 dagar

Retro badrumsporslin

1 500 kr
Blocket.se
Gotlands län
3 dagar

Toalettstol IFÖ Sign 6894 ROT

3 000 kr
Blocket.se
Luleå
5 dagar

Toalettstol med toalettsits

6 900 kr
Blocket.se
Hudiksvall
5 dagar

Pacto toalettstol

2 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
5 dagar

Badrumsinredning Ikea, toal...

300 kr
Blocket.se
Butik Sundbyberg
5 dagar

Litet hus på hjul - Clara

235 000 kr
Blocket.se
6 dagar

Toalettstol ifö

599 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Västerås

Perfekt studentlägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
27kvm med kokvrå och sovalkov. Möblerad till stor del; Barbord med 2barstolar Soffbord, byrå, TV med surroundljud och dvdspelare, TV-bänk samt säng ingår i köpet. Ny toalettstol. Ny microvågsugn med ugn och grillfunktion. Kylskåp med litet frysfack. Lägenheten ligger i bra anslutning med buss. Nära mataffär. Nära ner till mälaren. Tar ca 15min att cykla till Mälardalenshögskola. Tar ca 10min att cykla ner till centrum. Bostadsrättsförening HSB Vågen. Hyra:2192kr Pris: 240 000kr Går bra att ringa till mig Emelie på tel nr: 0737332667 för visning.
240 000 kr
Blocket.se

Bäst på badrum

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi sätter stolthet i allt vi gör, vare sig det handlar om att riva ur ett badrum, bygga nytt eller att med varsam hand renovera en 1800-talsvåning. Inspiration är viktigt att man har inför att man ska göra om sitt badrum för att man ska komma på idéer om hur badrummet ska se ut när det kommer till färger, klinker, kakel, väggar, golv och mönster. Det är också mycket inspiration som gäller när man ska bestämma typ av badkar eller dusch samt bad det är för toalettstol, toalett samt handfat med spegel som man tänkt skaffa. Lär mer på vår hemsida www.ndcbygg.se
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Skaraborg

Stor 1:a med balkong

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin lägenhet på andra våningen säljes pga. flytt till annan stad. Lägenheten är stor och luftig med en härlig balkong i söderläge. Lägenheten har även en stor garderob. När jag flyttade in för ca. 1 år sedan så renoverade jag större delen av lägenheten med bla. nya golv, tapeter/målning, badrumsmöbler och toalettstol. Lägenheten är välskött och ligger i ett attraktivt läge nära mataffär och centrum. Hör gärna av er vid intresse! Sofia
24 000 kr
Blocket.se
Kök  ·  Ängelholm

Badrumsinredning, element

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
OBS Köket är sålt! Ett komplett badrum med tvättställ, ett högskåp, ett spegelskåp, ett underskåp, badkar och toalettstol. Likaså här får köparen hjäpa till vid nedplockning. Fyra el-element (ej oljefyllda) finns också, årsmodell 80-tal. Priser: Ge ett bud, högstbjudande med smidig affär går först. Allt ovanstående säljes gärna tillsammans, men också i delar. Ring gärna, men inte på okristliga tider. Mail besvaras snabbt.
2 000 kr
Blocket.se

1001 sätt att leva utan att arbeta*

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Inb/klotrygg, 94 sidor. Bakhåll (Ungern, 2009). Tuli Kupferbergs galna goda-råd-bok 1001 sätt att leva utan att arbeta, i översättning och med efterord av Christian Ekvall. Man kan t ex se till att hitta en miljon dollar i en toalettstol och vara den ende som vågar fiska upp pengarna. Man kan stjäla bröd från duvorna i parken. Eller klä ut sig till duva. Man kan se till att bli kung. Eller vinna på lotteri. Eller ramla ut genom ett fönster och få ut försäkringspengar. Eller man kan bli en staty. Tuli Kupferberg (född 1923) har kallats ""världens äldsta rockstjärna"". Tillsammans med Ed Sanders blev han berömd/ökänd redan på 60-talet med den ohejdbara antietablissemang-rock & performance-gruppen The Fugs. Förlagsny.
170 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj