Quantcast
Till salu inom: ”

toalettstol med inbyggd bide säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Denon PMA-2500NE
F
Skåne län
Rotel RC-1580
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en oanvänd toalett-bidé till salu. Med bidén installerat på toalettstolen så har du inget behov av toapapper längre. Dessutom så är den mycket hygenisk och har ett inbyggt självrengöringssystem. Bidén är utrustad med dubbla munstycken där den ena är avsedd för kvinnor medan den andra passar för båda skön efter varje toalettbesök. Båda kallt och varmt vatten kopplas till bidén så att du kan reglera vattentemperaturen precis hur det passar dig. Bidén är tillverkad i Sydkorea enligt EU standard och passar utmärkt i Sverige. Dessutom så är det väldigt enkelt att installera den på nolltid. Jag kan visa dig hur du på två enkla steg installerar den i ditt badrum. Bidén säljs med alla tillbehör samt 3.2m vattenslang och adaptrer. För mer info tveka aldrig att höra av dig!
Gustavsberg sandfärgad toalettstol, inbyggt handfat (45x60) och bidè i mycket gott skick. Fina Mora kvalitetsblandare medföljer.
Badkar 1.62ggr 0.69 500kr. Bidé 0.57 ggr 0.35 200 kr Toalettstol 0.60 ggr 0.35 300 kr. Inbyggt tvättställ 0.60 ggr 0.46 300kr. små defekter annars i fint skick, säljes p.g.a. renovering av badrum.