Quantcast
Till salu inom: ”

tolix stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stol A Vit
F
Stol A Svart
F
Stol A Satin
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två Tolix-liknande stolar. Är alltså inte gjort av märket Tolix, utan kommer från affären Reform Sthlm och stolarna heter Montmartre. Jag beställde dessa stolar i början av juni och fick dem levererade för några dagar sen.., trots avbokad beställning. Jag hann förstås köpa andra stolar och nu vill jag sälja dessa för att slippa returfrakten. De säljer inte dessa stolar längre på deras hemsida vad jag kan se och med tanke på leveransen kan man lugnt säga att de inte är lätta att få tag på. Stolarnas ordinarie pris är 1295 kr styck. Jag säljer dem för 900 kr styck.
TILLFÄLLE! 2rum säljer möbler! (OBS! Helt nya) Inte vilka möbler som helst, utan superfina stolar a' la industrial chic med passande bord i samma stil. Bord i Mango/Valnöt med underrede i stål. Det finns 4 stolar som passar perfekt till bordet som är 120x75x75cm L*B*H* Pris Bord: 4.500:- Pris Stol: 800:-/st Paketpris 7.500:- Passar stilar som Shabby Chic, Industry Chic, Industrial Chic. Sökord: Matbord, Matplats, Stolar. Walnut Mango Stål Tolix
TILLFÄLLE! Inte vilka möbler som helst, utan superfina stolar a' la industrial chic med passande bord i samma stil. Bord i Mango/Valnöt med underrede i stål. Det finns 4 stolar, liknande Tolix stolar, som passar perfekt till det läckra bordet som är 120x75x75cm L*B*H* Pris Bord: 3.000:- Pris Stol: 800:-/st Paketpris 6.000:- Jag säljer till den som först kommer och hämtar! Passar stilar som Shabby Chic, Industry Chic, Industrial Chic och den som gillar bord i Walnut som bryts av med stolar i stål
2 st nya Tolix stolar från Svenssons i Lammhult. Fungerar alldeles utmärkt utomhus eftersom de är galvade. Nypris 2990kr/st.
REproducerade tolix stolar i vintage utförande. Finns 6 st.. Säljes 1 och 1 ellar alla på en gång! Kan ordna med frakt för ca 500 inom Sverige! Pris 600 kr st. Kontaktas på mail!