Quantcast
Till salu inom: ”

tolva till yamaha slider säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska jag sälja moppen för jag aldrig använder den längre. Det är en Yamaha slider 09. Den är köpt på företag. Den har gått 250 mil nu. Företaget gjorde en stor service på den vid 100 mil. Jag har bytt till en ny mätare för den gamla sluta fungera och de är ett vanligt fel på en slider. Setup: Zx rör . Tolva. Gula koppling fjädrar och tryck fjäder. Moppen har ett riktigt bra axx. Moppen går i 60-65. Mer info smsa eller ring. Lite billigare vid snabb och smidig affär.
Hejhej nu tänkte jag sälja moppen pga att jag aldrig åker med den alls! Den står bara och tar plats. Det är yamaha slider 09 som har gått cirka 250 mil. Köpt på firma. Jag är andra ägaren på den. Innan jag köpte den gjordes en stor service. Setup: Tolva Vikter Kopplings fjädrar och tryckfjäder Ny mätare Zc rör. Toppar cirka 60-65 för v ringen och pluggen sitter i. Mer info på sms. Bvsa!
tjenare! säljer nu min slider som jag har haft ett tag. har använt den som transport medel de mesta men även haft lite roligt med. den har ingen mätare för den var trasig, men den har gått runt 500 mil setup: zx rör flyclutch mulitvarr sen har jag en tolva på så man kan stegra. någon fråga? bara att mejla eller smsa.
Tjena tänkte kolla om det är någon som är intresserad av min slider:) , har lagt ner mycket tid och pengar på den. Ja den är trimmad. setup: 4,5 g vikter urpluggat zx rör dragen v-ring tolvan har 2 st pegs på sig , om priset är rätt så kan ni få med tolvan. vill ni veta mer så är det bara att dra ett sms då jag sällan svarar på mail eller telefon. självklart finns det skråmor pga att jag stuntat med den .
Hej nu säljer jag min Yamaha slider -07 för jag har skaffat körkort. Mycket nytt och fräst, alltid under hållen och ståt i varmgarage. -nyrenoverad -nya kåpor -nytt bakdäck -variator fixad Går mycket bra och växlar fint. -Säljes utan tolvan Men nu till de dåliga, de är nå fel med förgasaren, trotteln fastnar ibland. Behövs mest troligen bara rengöras. Mer info ring eller maila, kollar mailen dagligen. Den vita på bilden.