Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha slider kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare ska sälja min slider. Den startar direkt och går mycket bra. den har gått ca.400 mil. Den är stylad med: Ett leovince rör (ej trimm) kick,variator-skruvar, led lampa bak med blinkers, kåpor,fälg tejp och ett nytt bak däck. Alla orginal saker följer med.Variator-ringen är bortplockad men den följer också med. Jag går i skolan så smsa mig så ringer jag upp när jag kan MVH william.
Tjena nu var det dags att sälja moppen pga ska köpa cross. (inga byten) Det är en 01a med 07 motor. Det som sitter på moppen är : Leovince ZX rör Andra munstucken Dragen V-ring Lite smått stylad som ni ser på bilden även en 12a som sitter på. Du får även med lite styling, styren, kåpor osv. Går som en klocka, runt 80 med ett gött axx Perfekt för dig som vill stunta eller bara åka. Seriösa köpare ringer! mvh Jonas
tjenare, säljer min slider pga cross köp. Har lagt ner oerhört mycket tid på den även pengar. Lite saker som är gjort på den är: nylackad höjningssats nya gaffel fjädrar nytt luftfilterskum nytt bakdäck ny fotkåpa även en sido kåpa nere vid fötterna. delarna på bilden följer med + kolv och lite krims krams, kan även tillägga att både kopplings fjädrarna och tryck fjädrarna även variator vikterna är bytta. har säkert glömt något bara att ringa om ni undrar något. kan även tänkas byta mot cross. Mvh/ kenneth
Säljer min Yamaha Slider -10 som kostar 21 000 i nypris pågrund av att jag har tagit B-körkort. Den är i mycket fint skick och aldrig varit trimmad. Startar alltid i alla väder och har aldrig krånglat med något. Den är köpt på Yamaha Center i Helsingborg så jag är alltså den första ägaren till moppen. Den har gått endast 4880 Km. De ända felet på moppen är att kåpan vid fötterna har spruckit men den är spacklad och fixad så de syns knappt. Vid intresse eller frågor ring eller maila närsomhelst på dygnet. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Mvh Armin.
Säljer min yamaha slider. Pga att jag behöver pengar till körkort. Det finns en del att göra på moppen, för jag var med om en olycka med moppen för 2 år sedan. Vart mest skador på kåporna. Men följer med ett nytt kåpsett, nya blinkers(bak) Och det sitter en ny bromskiva samt bromshandtag på den. Motorn går som den ska, Endast gått 111 mil. Kontakterna till framlyset lär göras om, och fästet till underkåpan bla. För mer info vad som behövs göras, Skicka ett mail eller sms/ring vid intresse. mvh Daniel.