Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha slider 12a säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan . tänkte nu göra mig av med moppen för att de är dags för bil. det är en yamaha slider -00. den går kanon bra i motor å har nydligen gjort iordning varriatorn såsom bytt olja i växel lådan bytt packning och bytt rem. alla blinkers ar bort plockade med medföljer givetvis. moppen har sina små skavanker men den är ju inte spritt ny. små repor och en liten reva i sadeln. 12a finns också med till moppen. urpluggat rör så den toppar ca 60-65. perfekt för den som vill börja stunta. obs billigare vid snabb och smidig affär. Mvh Johan.
Hej. hadde då tänkt sälja min yamaha dt50x 2008 sm. den är riktigt fin går gallant har aldrig krånglat, den är helt orginal har aldrig varit trimmad. Den ända jag har gjort är att jag har dragit pluggen :) Ring helst mig vid mellan ring mig efter halv 3 för då har jag slutat skolan. Kan även tänkas byta mot slider med 12a eller A-Trakor helst A-Traktor :) hör av er om det är något på 0701451895
har lite grejer liggandes, dom har suttit på en slider, * dellorto 17,5mm förgasare, med en massa munstycken. * black box * 12a * höjningssats * tryckfjäder * kopplingsfjädrar * variator vikter, 15*12, från 4g - 5,5g bud på allt! mejla eller ring om ni undrar över nått.
Yamaha Slider 12a i bra skick. 350kr
Yamaha Slider (EW50), årsmodell 2007. Lite stylad med kåpor och annat. Optimerad med sportavgasrör och vikter. Går väldigt bra. Det enda felet är blinkers som lyser men inte blinkar och att hastighetsmätaren inte fungerar. Priset är justerat för bristerna. Annars mycket fin! Originaldelar + 12a följer med.