Quantcast
Till salu inom: ”

ulf eriksson konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bonniers Junior Förlag AB. 1:a uppl. 1987. 26 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Recensionsstämpel i slutet av boken. Gott skick. Lilla syster Kanin går med storebror till stora havet för att bada. Äntligen är de framme! Lilla syster Kanin kastar sig i och simmar och dyker. Dockan också! Storebror får förmana henne: ''Små kaniner kan inte andas under vatten!'' ''Jag kan!'', bubblar hon bara, och försvinner i vågorna igen. - Ulf Nilsson, född 1948 i Helsingborg, är en svensk författare som både skriver bilderböcker och sagor samt böcker för äldre barn- och ungdomar. Han har skrivit över 100 böcker. Ulf Nilsson sitter på stol nr 16 i Svenska barnboksakademien. - Eva Eriksson, född 1949 i Halmstad, är en svensk konstnär, illustratör och författare. Eva Eriksson utbildade sig på teckningslärarlinjen på Konstfack i Stockholm och sitter på stol nr 1 i Svenska barnboksakademien. Eva Eriksson är en barnboksillustratör som tecknar sina bilder till egen eller andras text och färgerna i hennes bilder är oftast milda gröna, beigebruna, gula och vita nyanser. Hon har bland annat illustrerat alla böcker i serien om Max, skrivna av Barbro Lindgren.
Tavlan till vänster i bild är målad på marsenit av Kristin Dorfhuber som har varit mycket aktiv med mycket olika konst tavlan heter Gate storlek på den är 44x44cm kostade 2004 3800kr mitt pris är 1200kr. Tavlan i mitten är målad på duk av Ulf Eriksson Teckomatorp ( OBS. DEN TAVLAN ÄR NU SÅLD.) Tavlan till höger är målad på duk av Iris Rönnqvist norrländska som numera bor och verkar i Gärsnäs österlen har varit med på massor av utställningar under många år både i Sverige och utomlands storlek på tavlan är 50x50cm priset 1500kr Alla tavlorna är felfria Ring gärna 040402481 eller 0734216576 för mer info
Bonniers Junior Förlag AB. 1:a uppl. 1987. 26 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Recensionsstämpel i slutet av boken. Gott skick. Solen står högt och alla morgonrävar har gått hem till sitt. Lilla syster Kanin är ute och plockar blommor, och försöker lära sig vissla, som sin storebror. Men hon tycker sig höra knorret från en hungrig mage, tycker sig känna hur det luktar hungrig räv och tycker sig se något ilsket rött som gömmer sig inne i buskarna. Men hon måste höra, lukta och se fel. - Ulf Nilsson, född 1948 i Helsingborg, är en svensk författare som både skriver bilderböcker och sagor samt böcker för äldre barn- och ungdomar. Han har skrivit över 100 böcker. Ulf Nilsson sitter på stol nr 16 i Svenska barnboksakademien. - Eva Eriksson, född 1949 i Halmstad, är en svensk konstnär, illustratör och författare. Eva Eriksson utbildade sig på teckningslärarlinjen på Konstfack i Stockholm och sitter på stol nr 1 i Svenska barnboksakademien. Eva Eriksson är en barnboksillustratör som tecknar sina bilder till egen eller andras text och färgerna i hennes bilder är oftast milda gröna, beigebruna, gula och vita nyanser. Hon har bland annat illustrerat alla böcker i serien om Max, skrivna av Barbro Lindgren.
Informationsförlaget. 1:a uppl. 2002. 191 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Inklistrat märke ("Postmuseum") och nummer i början av boken. Gott skick. Det här är den spännande historien om sommarlovet när vi klarade alltihop, till och med sådant som verkat så svårt och omöjligt. Det gällde ju bara att nosa upp bra idéer och jaga kluriga sätt att göra dem på. Vi som gjorde det var Isabel, Katarina, Göran och jag själv. Och min lillebror Max som jämt ville vara med. Och så hunden Varg, förstås - "Jag fick plötsligt en massa idéer. Idéer som legat och väntat och inte riktigt vågat sig fram. Två eller tre idéer fick jag. Ja, nu kom idéerna. Fyra idéer, nej fem!" - - Ulf Nilsson, född 1948 i Helsingborg, är en svensk författare som både skriver bilderböcker och sagor samt böcker för äldre barn- och ungdomar. Han har skrivit över 100 böcker. Ulf Nilsson sitter på stol nr 16 i Svenska barnboksakademien. - Eva Eriksson, född 1949 i Halmstad, är en svensk konstnär, illustratör och författare. Eva Eriksson utbildade sig på teckningslärarlinjen på Konstfack i Stockholm och sitter på stol nr 1 i Svenska barnboksakademien. Eva Eriksson är en barnboksillustratör som tecknar sina bilder till egen eller andras text och färgerna i hennes bilder är oftast milda gröna, beigebruna, gula och vita nyanser. Hon har bland annat illustrerat alla böcker i serien om Max, skrivna av Barbro Lindgren.