Quantcast
Till salu inom: ”

torktumlare säljes

Tidigare annonser till salu

Från den 1 juni till den 15:e augusti 2011 hyr vi ut vår hemtrevliga lägenhet i Lund. Den är ljus, belägen på femte våningen (hiss finns) och har en balkong ut mot ett grönområde. Lägenheten är möblerad och fullt utrustad. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Hyran är på 6700 kronor/månad och inkluderar bredband samt el. I augusti tar vi en halv månadshyra. En deposition på en månadshyra tillkommer och betalas i samband med att vi skriver kontrakt. För mer information och visning av lägenheten kan Du höra av Dig via mail eller telefon.
Villalägenhet på 2:a vån i lugnt område på BrunnsboTorget, Hisingsbacka. 2rok omöblerad med gång, cykelavstånd till Centralstation. Egen stor altan. Hyran är 6500kr/mån, Inkl: vatten, värme, kabel Tv och p-plats. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Flytta omgående om ni önskar det. En deposition om 2-3 månader erläggs vid inflyttning som man får tillbaka vid utflyttning. Du ska ha fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Skriv gärna några rader om dig själv så hör jag av mig om du låter intressant.
Vill se om det finns något intresse för lägenhetsbyte.. Jag har idag en etta men skulle vilja byta till en 2:a eller 3:a gärna i samma standard som min lägenhet har idag. Min lägenheten ligger på väster, ett stenkast ifrån Ekershallen och boytan är 36kvm. Den är nyrenoverad och har genomgående trä parkett bortsett från hall och badrum som har klinkers. Lägenheten har ljusa tapeter och balkong, även utrustad med kombinerad tvätt och torktumlare i badrum. Hör av dig om du har något att byta med, och bifoga gärna bilder så hör jag av mig om det är av intresse. Ej norr eller ytterområden. Mvh Ida
50 meter från Konsum. Lugnt läge med skog på baksidan. Ledig ifrån 1 juni 2011, inflyttning möjlig någon dag före. Hela lägenheten på ca 35kvm har genomgått en påkostad totalrenovering år 2007. Lägenheten är ljus, modern, högt i tak och har stavparkettgolv i hela lägenheten. Gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkrum. Stort förvaringsutrymme på vinden. Nätverksuttag för bredband i både vardagsrum och kök, även trådlöst bredband finnes. Totalhyra 3795kr/månad inklusive bredband, hushållsel, värme och vatten. Lägenheten uthyres till en lugn, rök och djurfri person. Är du intresserad så skriv eller ring och berätta om dig själv. Vi väljer ut de som får möjlighet att komma och titta.
Hej! Vi söker en skötsam och trevlig person som vill hyra vår mysiga lägenhet i centrala Umeå under sommaren! Lägenheten ligger vid E4:an, ett stenkast från city, nära till älven med strandpromenad och ca 3 km till universitetet och sjukhuset. 2 stora sovrum, vardagsrum och stort kök med matplats för 6 personer. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. TV. El tillkommer och trådlöst internet finns om så önskas (avgift på 199kr/mån tillkommer). Lägenheten hyrs ut fr o m 6 juni. Låter detta som något för dig - ring eller maila! (Om vi inte svarar - lämna ett meddelande!)