Quantcast
Till salu inom

"bänk för tvättmaskin och torktumlare säljes"

Helsingborg
Idag

2:a i Helsingborg

8 484 kr
Citiboard
Malung-Sälen
Igår

Sälen-Tandådalen Centr vack...

5 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Tumba
Igår

Miele tvättmaskin

500 kr
Fyndtorget.se
Butik England
Igår

Torktumlare gorenje de82/g

3 686 kr
ABC-Annons.se
Butik Norrtälje
Igår

Torktumlare

600 kr
Fyndtorget.se
Butik Göteborg
Igår

Tv bänk vit

1 700 kr
Fyndtorget.se
Butik Helsingborg
Igår

Bänk från Ikea

150 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Laholm

Studenlägenhet/lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Möblerad lägenhet i Mellbystrand uthyres veckovis/månadsvis under perioden 2011-09-03 tom 2012-05-31 eller längre. Lägenheten är utrustad med följande 3 Sängar Matbord + stolar ( 4 pers ) Soffa Tv bänk Duschkabin Toalett Tvättmaskin Torktumlare I hyran ingår Hyresavgift Vatten Bredband Tillgång till skrivare Cyklar mm Hyran betalas månadsvis i förskott samt vid längre hyra en månad i deposition.
3 900 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Malmö

1:a, 38kvm, Ringgatan 7, Östra Malmö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Nu har ni hittat en superfräsch 1:a i MKB´s nyprod 08/09. Underbart belägen granne med Entre men på innergård med parkkänsla och lekplats. Lugnt och städat område med trevliga grannar! Lägenheten har en enorm balkong, tvättmaskin o torktumlare på avsedd plats i badrummet med en mycket användbar bänk ovanpå. Goda förvaringsmöjligheter! Mycket välplanerad lägenhet med parkettgolv i rum och hall del, Klinker i hall och badrum. Öppen planlösning! Jag får plats med dubbelsäng(160), soffa och köksbord. Är väldigt nöjd med denna lägenhet men då jag bildar familj behöver jag en större. Tveka inte att höra av er om det verkar intressant!
4 705 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

3:a, 84kvm, Vartoftagatan 47, Centrala Södermalm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fräsch och ljus lägenhet. Sovrummen är 15 respektive 9 kvadratmeter vilket lämnar stort utrymme för den öppna planlösningen av vardagsrum och kök. Badrummet är rymligt med en rejäl bänk under vilken både tvättmaskin och torktumlare finns. Rymlig är också garderoben som man gott och väl kan röra sig fritt i. Lägenheten är i övrigt välutrustad med andra förvarsutrymmen i form av fristående garderober i sovrummen. Bostaden ligger alldeles intill Götgatan med allt vad den erbjuder, men tack vare sofistikerad ljudisolering stör inte trafikljuden.
11 978 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

2:a, 62kvm, Ingenjörsvägen 12, Västra Södermalm / Gröndal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Idealiskt läge i Årstadal, med en minuts promenad till spårvagnen och högst fem minuter till ett vinterdopp i Årstaviken. Två rejäla balkonger. Parkett i vardagsrum och sovrum. Helkaklat stort badrum förberett och gott om särskild plats för tvättmaskin och torktumlare under bänk. Gott om garderober och köksskåp. Stort fräscht kök med gott om plats för både köksbord och vitrinskåp om så önskas. Bytes antingen mot en liten billig lägenhet i innerstan. Eller mot en 5:a i Tullinge. Även hus eller bostadsrätt kan vara aktuellt i Tullinge.
8 983 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Örebro

1.5:a, 41kvm, Storgatan 52a, Örebro Centrum / Norr / Väst

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stor och rymlig 1,5:a på norr med bra planlösning. Ny renoverat badrum med dusch, ny tapetserat kök med ny kyl och frys och spis sen 2012. Stort och trevligt kök! Golv i kök och vardagsrum skall bytas och det skall även tapetseras om i sovalkoven. Gemensamma balkonger på varje våningsplan. Finns även "terass" med bänkar och bord på innergården. Förråd och tvättstuga i källaren. I tvättstugan finns 4st tvättmaskiner (varav 1 grovtvätt) 3st torktumlare och ett torkskåp. Vid mer info hör av er, helst via telefon.
3 991 kr
Lägenhetsbyte.se