Quantcast
Till salu inom: ”

torp till salu västra götaland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer min Apple iphone 4 32GB som fortfarande är i obruten förpackning, inkl kvitto och garanti. Den är låst till operatören 3 (Tre). Men det ingår ett Gevey (Nya versionen) simkort som du använder tillsammans med det simkortet du vill använda så är mobilen upplåst till det simkortet du använder. Kolla guiden hur man gör: http://i54.tinypic.com/2qimv77.jpg Vid snabb affär så skickar jag med en skyddram värde 199:- Skickas ej. Hämtas i Uddevalla centrum eller Torp Köpcenter. Pris: 5.000kr !!! Kontaktas på 0729-307 366 Mvh Christopher
Vinterisolerad maskinhall för förvaring av din båt i vinter erbjudes. Drygt 4 meter i tak, ej uppvärmd men tillgång till el för självkostnadspris finns. Lokalen är larmad via securitas (med utryckning) och ligger bredvid vårt bostadshus. Bra tillgänglighet, 4 km norr om Torp köpcentrum och 400m från E6:an. Pris från 3000:- beroende på storlek. Möjlighet till höst och vårfix finns. Ring för mer info.
Vi hyr ut vårt stora hus med stor tomt från 12 november till 28 januari. Huset ligger i Råssbyn mellan Ljungskile och Torp. Endast 1 minuts väg från motorvägen. Hyran är mycket låg men utöver kallhyra tillkommer löpande kostnader för el, sopor, försäkring. För den som vill kan man även hyra en bil. Vi är bara intresserade av välordnade hyresgäster med fungerande ekonomi. Huset är byggt som ett tvåfamiljs hus ursprungligen så på delar kan värmen stängas av för den som inte behöver allt utrymme.
Mycket fin lägenhet på första våning med balkong uthyres. Ligger i gamlastan, nära mataffärer och det finns bra parkeringsmöjligheter. Lugnt hyreshus med fräsch tvättstuga. Lägenheten är möblerad, det ingår diskmaskin, värme och vatten. Hushållsel får man stå för själv. Finns även tillgång till 100 Mbit bredband om så önskas för 299kr /mån Finns möjlighet att hyra lägenheten från 1 mars om så önskas eller efter överenskommelse! Maila gärna och berätta lite om dig själv. Mvh Anna Torp
Hej vi är ett glatt och trevligt par som söker ett hus/torp på landet i alingsås-vårgårda-herrljunga trakten vi är vana att bo på landet båda två. På grund av ett brinnande bil intresse är tillgångtill verkstads lokal eller större garage ett stort plus då både lyft och däckmaskiner och diverse helst ska få plats. Stall och hagar måste även finnas då vi har 2 hästar. Vill helst att det ska ligga för sig själv.