Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Remus är en fantastisk perserhane, som vunnit i sin klass både på Järvas och Norrskenskattens utställningar. Han pappa är italiensk import och Grand International Champion och varken kissar eller strilar. Remus är född den 11 april och utvecklas mycket bra. Han kan användas till avel och platsar på utställning. Han är en perfekt sällskapskatt, med sitt underbara temperament. Han är en glad och frisk kattunge - DNA-testad PKD-fri.
Dessa 2 kattungar på snart 14 veckor söker ett nytt hem, dom behöver inte flytta tillsammans. Dom är vana med barn och att vara ute och självklart går dom på lådan. Avmaskade men inte vaccinerade! Vet dock inte om det är tjejer eller killar men det går ju alltid att kolla upp :) Kom gärna och titta på dom! Kan skicka fler bilder på dom om så önskas ( den svarta är inte så elak som den ser ut :) ) Dom finns i Holmsund, en bit utanför Umeå. Ring eller maila om ni är intresserade. 100kr/st
Vi söker efter en kattunge. Vi vill ha en hona. Gärna trefärgad, men allt är av intresse! Vi bor i lägenhet i Umeå och har ett tryggt och kärleksfullt hem att erbjuda. Vi kommer att sätta nät på balkongen så att katten har tillgång till frisk luft m.m. samt vi kommer att köpa hus inom 2 år och då får katten självklart vara ute så mycket den vill! Vi har en hund som gärna vill ha en kattkompis :) Maila bild och info + telefonnummer så ringer vi upp! Helst inom Umeå tätort.
Vi har en Norsk Skogkatt hona som heter S*Red Creek`s Ellen till salu. Hon är född 21/6-11 och är leveransklar. När Ellen levereras är hon vaccinerad,vetrinärbesiktad, id-märkt med chip. Hon har även en stamtavla från Sverak och är doldafel försäkrad i Agria. Det följer också med ett kattunge paket från Royal Canin. Pappa: S*Just Catnap`s Prince Mamma: S*Skvaderkatten`s Magdalena Ellen kan levereras vägen ner till Stockholm från Umeå efter överenskommelse. Gå gärna in på vår hemsida och sedan vidare till vår blogg. www.redcreecks.se Kattungar måste vid försäljning vara äldre än 12 veckor och kosta minst 100 kr.
Har tidigare haft en katt i 5år, från det att han var en liten unge. men för ca 6-7månader sedan så försvann han. nu efter en sådan lång väntan och sökande, önskas det en kattunge igen. så det blir lite liv i hemmet. (innekatt) bor i en 2:a i centrala umeå. har ni bilder så är det önskvärt om ni kunde maila över det ( upongo@gmail ) lovar en massa kärlek.