Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

DAMCYCKEL

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Remus är en fantastisk perserhane, som vunnit i sin klass både på Järvas och Norrskenskattens utställningar. Han pappa är italiensk import och Grand International Champion och varken kissar eller strilar. Remus är född den 11 april och utvecklas mycket bra. Han kan användas till avel och platsar på utställning. Han är en perfekt sällskapskatt, med sitt underbara temperament. Han är en glad och frisk kattunge - DNA-testad PKD-fri.
Dessa 2 kattungar på snart 14 veckor söker ett nytt hem, dom behöver inte flytta tillsammans. Dom är vana med barn och att vara ute och självklart går dom på lådan. Avmaskade men inte vaccinerade! Vet dock inte om det är tjejer eller killar men det går ju alltid att kolla upp :) Kom gärna och titta på dom! Kan skicka fler bilder på dom om så önskas ( den svarta är inte så elak som den ser ut :) ) Dom finns i Holmsund, en bit utanför Umeå. Ring eller maila om ni är intresserade. 100kr/st
Vi söker efter en kattunge. Vi vill ha en hona. Gärna trefärgad, men allt är av intresse! Vi bor i lägenhet i Umeå och har ett tryggt och kärleksfullt hem att erbjuda. Vi kommer att sätta nät på balkongen så att katten har tillgång till frisk luft m.m. samt vi kommer att köpa hus inom 2 år och då får katten självklart vara ute så mycket den vill! Vi har en hund som gärna vill ha en kattkompis :) Maila bild och info + telefonnummer så ringer vi upp! Helst inom Umeå tätort.