Till salu inom

"trädgårdsmöbler öb säljes"

Uppsala
Igår

Mio Maxime Trädgårdshörnsof...

5 500 kr
Blocket.se
Sala
Igår

Trädgårdsmöbler teak

2 500 kr
Blocket.se
Igår

Kompletta balkongmöbler

900 kr
Blocket.se
Borlänge
Igår

Trädgårdsmöbler trä

500 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Utemöbler i konstrotting me...

7 488 kr
Blocket.se
Laholm
Igår

Trädgårdsmöbler

7 000 kr
Blocket.se
Butik Vellinge
Igår

Vintunna/Planteringstunna

2 499 kr
Blocket.se
Perstorp
Igår

Trädgårdsmöbler

1 000 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Vill du sitta säkert? -Slit...

Blocket.se
Butik
Igår

Vill du sitta säkert? -Dags...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Uppsala

Fynda trädgårdsmöbler i konstrotting

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
MÖBELHUSET i Uppsala har många härliga trädgårdsmöbler i konstrotting till kanonpriser, bland annat soffgrupper och matgrupper. Nu fyndar vi ett visningsexemplar av soffgruppen Apollo! I gruppen ingår en 3-sitssoffa, två fåtöljer varav en med tillhörande pall, samt ett soffbord. OBS! Sidobordet bredvid 3-sitssoffan ingår ej. Pris: 6990:- Mått: 3-sitssoffan: B198 D80 H84 cm Fåtöljerna: B84 D80 H84 cm Pallen: B68 D55 H40 cm Soffbordet: L112 B58 H40 cm Våra trädgårdsmöbler är gjorda i konstrotting av polyethyleneplast och har aluminiumram (rostar inte). Tack vare detta går dessa möbler att ha utomhus året om (eventuella dynor bör plockas in). Välkommen till vår stora utställning i två våningsplan. Kom in och provsitt! För mer information, gå in på VÅR HEMSIDA. Där finner du även många andra fina trädgårdsmöbler. Se "I BUTIKEN" här bredvid för fler erbjudanden från oss.
6 990 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Tranås

Mycket fina trädgårdsmöbler. Brafab Exclusive

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket fina trädgårdsmöbler. Märke Brafab Exclusive. I nyskick förutom några små repor som inte stör. Allt har stått under tak på inglasad altan på sommaren och inomhus på vintern. Som minst är bordet 178 cm och med inläggsskivan är det 227 cm. Fyra stycken positionsstolar och serveringsbord med löstagbar bricka. Allt är i kanonskick. Kom och titta!! (fyra dynor följer med grattis om så önskas) Flera bilder kan skickas om så önskas.
6 000 kr
Blocket.se

Trädgårdsmöbler/utemöbler

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer våra trädgårdsmöbler i ett set om betsat träbord samt 6 st positionsstolar. Inoljade i våras! Bra skick! Vill ni ha dynorna så ta dom...Tvättade nån gång och lite knöliga i sitsen! Pris för detta set: 1100:- Det andra setet är i silvergrå aluminium. Bord med frostad glasskiva samt hål i mitten för parasoll. 4 st positionsstolar med nät. Mjuka o sköna att sitta i som dom är. Samma sak gäller här...Ta dynorna om ni vill. Dessa är bättre skick men någon flärp som håller fast dom i stolen har lossnat och kan lätt sys dit. En av stolarna har ändrat färg i solen på ryggstödet (nätet). Men det är inget som syns med dynan på. Se bild!!! Pris för detta set: 900:- Ring för mer info: 070-678 34 44, 0504-10066
900 kr
Blocket.se

2a i Märsta bytes mot 3a

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi har en jättefin 2:a på nedre botten vid Märsta centrum. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum, en avlång hall med garderober, badrum med badkar samt en uteplats med plats för trädgårdsmöbler. Förråd samt tvättstuga finns ett stenkast från ytterdörren. Vi har trivs jättebra i denna lägenhet men då vi fått tillökning vill vi flytta till en 3:a. Dagis finns med minutavstånd från lägenheten lika så Sats och Olearys. I Märsta centrum finnes, Willys, ÖB, Systembolag, bibliotek, Apotek, Konditori, Restauranger, Spelbutik, Sy butik, Krog Öppna förskolan samt Lidl, Järnia och Coop i närheten. Vi söker främst lägenhet i Årsta, Älvsjö, Fruängen trakten då min sambo är uppvuxen där. Men är öppna för förslag! Bilder kan skickas vid intresse.
0 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Märsta

2:a, 63kvm, VÄNORTSRINGEN 23, Märsta / Rosersberg

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har en jättefin 2:a på nedre botten vid Märsta centrum. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum, en avlång hall med garderober, badrum med badkar samt en uteplats med plats för trädgårdsmöbler. Förråd samt tvättstuga finns ett stenkast från ytterdörren. Vi har trivs jättebra i denna lägenhet men då vi fått tillökning vill vi flytta till en 3:a. Dagis finns med minutavstånd från lägenheten lika så Sats och Olearys. I Märsta centrum finnes, Willys, ÖB, Systembolag, bibliotek, Apotek, Konditori, Restauranger, Spelbutik, Sy butik, Krog Öppna förskolan samt Lidl, Järnia och Coop i närheten. Vi söker främst lägenhet i Årsta, Älvsjö, Fruängen trakten då min sambo är uppvuxen där. Men är öppna för förslag! Bilder kan skickas vid intresse.
5 800 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj