Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårdsmöbler blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Lägenheten ligger i markplan. I hyran ingår värme och vatten. Sophämtning och trappstädning. Carportplats med uttag för motorvärmare som kan sättas på inne i lägenheten. Tvättstuga och torkrum i källaren. Eget stort källarförråd. Bredband 24 Mb. Gemensam uteplats med trädgårdsmöbler. Odlingsmöjligheter om intresse finns. Naturskön omgivning nära Glaskogens naturreservat. 2 mil från Årjäng och Töcksfors shoppingcenter. Se bilder på webben.hyrdinbostad.se där du även kan se planlösning på lägenheten.
Nyrenoverad lägenhet som är mycket ljus med stor hall som kan användas till kontor eller extrarum. I hyran ingår värme och vatten. Sophämtning och trappstädning samt även carportplats med uttag för motorvärmare som kan sättas på inne i lägenheten. Tvättstuga och torkrum i källaren. Eget stort källarförråd samt ett mindre förråd i trapphuset. Bredband 24 Mb. Gemensam uteplats med trädgårdsmöbler. Odlingsmöjligheter om intresse finns. Naturskön omgivning nära Glaskogens naturreservat. 2 mil från Årjäng och Töcksfors shoppingcenter. Se bilder på webben.hyrdinbostad.se där du även kan se planlösning på lägenheten.
Fräsch lägenhet i Rönnäng, gångavstånd till underbar badplats för alla åldrar, livsmedelsaffär och bussförbindelser ligger 50 meter från huset. Lägenheten har ett fullt utrustat kök och allrum i öppen planlösning, samt tillgång till en del i trädgården med trädgårdsmöbler och grill. I lägenheten finns två sovrum ett med dubbelsäng och ett med två sängar, I det stora allrummet finns en bäddsoffa . Parkeringsplats finns, Tillgång till Tv, DVD, Radio, trådlöst internet samt egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är djur & rökfri. Bytesdag är Söndagar. Pris per vecka: 5000 kr (v 26-31) Maila in förfrågan på den veckan du önskar hyra
Gavelradhus i attraktivt lugnt område nära bad o småbåtshamnar. Goda kommunikationer och närhet till livsmedelsbutik, kvartersrestauranger och stort köpcentra (Frölunda Torg). Insynsskyddade uteplatser med trädgårdsmöbler, en i morgonsol och en i kvällssol. Huset har öppen planlösning med ljust o trevligt vardagsrum, matplats o kök i nedervåningen. Övervåningen har trivsel- och arbetshörnor, tre sovrum varav två med utgång till balkong, samt två rejäla klädkammare. Badrum ryms på övervåningen och gästtoalett på nedervåningen, båda helkaklade. Huset uthyres möblerat men möjlighet till omöblerat kan ges.
Lägenhet i risinge på andra våningen. Med tvättmaskin+torktumlare i anslutning till köket. Köket är renoverat nyligen,är utrustad med diskmaskin. Det finns möjlighet att ha trädgårdsmöbler. För den som önskar påta i trädgården går det bra. Kraven för att få hyra är fast inkomst även pension så klart. Det är plus med en referens. Betalningsanmärkningar är ej ok. Ring eller Meila mej om intresse finns. Inflytning kan ske 1-1-2012 Det går även tidigare om så önskas. Enl ök Hushålls el tillkommer