Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårdsmöbler formlagret säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Set om fyra stolar och ett runt bord. Stolarna heter Stacca och är tillverkad i 5mm halvrund konstrotting som är 100% UV-beständig. Materialet tål upp till -25 C Nypris 1 990 SEK. Bordet heter Praga, är ett runt bord 110 cm Benen är tillverkade i rostfri stål och bordskivan i teak. Praga serien har funnits i 12 år, en riktigt tålig klassiker. Bordets höjd är 74 cm Nypris 5 818 SEK Totalpris nytt är : 13 800 SEK
Trädgårdsgrupp inköpta på Formlagret i Täby 2008 av märket Stockholm Fiber. Kvitto finns. Bord mått 80x160 samt två iläggsskivor att sätta i från vardera sida på 50 cm/st. Bordet kan alltså bli 260 cm långt! Ett ben har en liten spricka upp mot bordsskivan men bordet står stadigt på plats, man får vara försiktig när man flyttar det. 6 st positionsstolar med 5 lägen och hög rygg. Hela gruppen är i behov av underhåll som överlåts till köparen vilken slags behandling man vill göra.
Trädgårdsmöbler i teak och aluminium med ett bord samt fyra tillhörande stolar, ett sideboard, två pallar samt en rullbar fungerande grill. Köpta på formlagret i Täby.
Utemöbler i teak inköpta på Formlagret i Täby. Bord mått 80x160 eller 80x210 med två separata iläggsskivor. En sitter i på ena sidan på bilden. 6 st positionsstolar med 5 lägen och hög rygg. Helt nya dynor i grått ingår! Bordet lite flammigt på bild pga tidigare regn! Nypris 20.000 kr.