Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårdsskjul jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 längder

Trollhättan
ljusstake

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bonnier Alba, Stockholm. 1984 Limhäftad. Perfekt nyskick. 300 g. 93 [2] sidor. illustrerad. 22 x 24 cm. Jul-och nyårskorten är en ganska ung tradition, ett hundratal år bara, men några svenska konstnärer har genom dem blivit oerhört populära och på sitt sätt skapat vår bild av en riktig jul. Anders Neumüller har i GOD JUL - SVENSKA JULTRADITIONER PÅ HELGKORT FRÅN FÖRR samlat och kommenterat 300 kulturhistoriskt roande och vackra helgkort av Jenny Nyström, Aina Stenberg, Einar Nerman, Elsa Beskow och många andra. En underbar bok att njuta av alldeles själv, eller kanske ge till någon annan att glädjas över!
Vi söker 2 st extramedarbetare till vårt varuhus i Gävle Arbetsuppgifter: Att på ett snabbt och effektivt hjälpa våra kunder i kassa samt att svara på enklare frågor. BAKGRUND: Tidigare kassavana och erfarenhet av modern kassahantering är ett krav. Du är öppen, utåtriktad, tycker om att arbeta med kunder och att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tjänsten är förlagd till vardagar, kvällar och helger. Mer info / ansökan http://www.competenceplus.com/cplus/jula/viewad.do?action=view&id=19192    Kontaktperson; Varuhuschef Mikael Kyrk 0511-246 00 (vxl)  Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2010-12-14  JULA POSTORDER AB är ett framgångsrikt och expansivt företag inom lågprishandel med varor för villa, fritid, hemmafixare,hantverkare, lantbruk och småindustri. Vi marknadsför oss bl a med Julakatalogen som kommer ut två gånger per år. Vi har för närvarande 32 st varuhus i Sverige och 9 st i Norge. Vi bedriver även försäljning på www.jula.se.  Omsättningen 2009 var 2,6 miljarder kr och vi sysselsätter ca 1300 personer.
Vi söker Extramedarbetare till vårt varuhus i Vämdö Arbetsuppgifter: Att på ett snabbt och effektivt hjälpa våra kunder i kassa samt att svara på enklare frågor. BAKGRUND: Tidigare kassavana och erfarenhet av modern kassahantering är ett krav. Du är öppen, utåtriktad, tycker om att arbeta med kunder och att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tjänsten är på 15% förlagd till varannan helg. Mer info / ansökan  http://www.competenceplus.com/cplus/jula/viewad.do?action=view&id=19188Kontaktperson; Varuhuschef Staffan Selhagen 0511-246 00 (vxl)  Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2010-12-14  Om JulaJULA POSTORDER AB är ett framgångsrikt och expansivt företag inom lågprishandel med varor för villa, fritid, hemmafixare,hantverkare, lantbruk och småindustri. Vi marknadsför oss bl a med Julakatalogen som kommer ut två gånger per år. Vi har för närvarande 32 st varuhus i Sverige och 9 st i Norge. Vi bedriver även försäljning på www.jula.se.  Omsättningen 2009 var 2,6 miljarder kr och vi sysselsätter ca 1300 personer.
Sadan publishing house.. 1979. 120 s. Inbunden. 28x22cm. 500 gram. Gallrad biblioteksbok i mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Gravyrer och illustrationer från 1800-talet. Ur innehållet: Vad hände den första julen? - Boken bygger på grundlig historisk forskning i många olika källor. De svar den ger försöker den grunda på fakta om seder och bruk hos folket i Judeen och Galileen för 2000 år sedan - Det dagliga livet, sällskapsförhållanden, arbete och gudstjänst, mat och kläder, årstider och klimat, växt- och djurliv m.m. Rikt illustrerad med gravyrer och teckningar från 1800-talet.