Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårdstraktor plog säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trött på att skotta snö för hand? Då har jag perfekt lösning för dig! Fin Traktor med snöplog på vintern, tung och stark, perfekt för att ploga lilla gården eller uppfarten och ett stort klippdäck (116cm) till sommaren! Detta är en större maskin än dom som säljs på varuhusen...Briggs & stratton Twin (2cyl) motor på 18,5 hk, 23tums bakhjul, 16tum fram. Drag. Jag köpte den ny 2001 och har endast kört den 6 somrar och plogat 1 vinter (Har 4-hjuling och traktor). Jag gav 32500:- då den var ny... Men den står bara i verkstaden och samlar damm... Ev byte, men då ENDAST större klippare av märket Toro, Howard, Roberine mm. (13000m2 gräs att klippa) ev rep objekt.
En mycket fin välutrustad trädgårdstraktor. CubCadet är mycket fina maskiner av hög kvalitet, denna är en hydrostat med en 2cyl kawasaki motor 16hk. Klippaggregatet är 107cm brett och kan köras med sido utkast eller mulchi plugg. Medföljer gör ochså en snö plog med snabbfäste, snökedjor med piggar till bakhjul och en fin vagn med tippfunktion. Allt är i väldigt fint skick. Levereras nyservad, gångtid ca 51 timmar. Nypris med allt som medföljer blir ca 36500:- Ca 2 års garanti kvar på den. Säljs nu till vårpris.!! Pris kan diskuteras vid seriöst intresse. Kan självklart provköras.
ATV säljes till utsatt pris eller högstbjudande. Kan säljas med moms till företag. Bakhjulsdriven, vinsch fram, tippbart flak, dragkrok, vindrutetorkare, säkerhetsbälten, hel/halvljus, blinkers, digitalt instrument för tank, hastighet, timmar etc. Taket och vindrutan är avtagbart för enklare transport eller om det önskas under sommaren. Plog finnes men delar saknas dessvärre så för den händige går det att ordna annars inte att räkna med. Ej typbesiktigad för allmän väg. Därav priset. Sökord: ATV, UTV, Fyrhjuling, skogsmaskin, trädgårdstraktor
Jonsered LT2217cma, köpt -07. Mycket fin maskin med uppsamlare, plog, motvikt, kedjor, och släp. Motor 16,5 hk. Mycket sparsamt använd. Maila för fler bilder.
MTD 18 hk med gräsuppsamlare och plog