Quantcast
Till salu inom: ”

vagn till trädgårdstraktor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HELT NY oanvänd transportvagn tillträdgårdstraktor, passar de flesta åkgräsklippare och har enkel snabbkoppling. Flaket är tippbart, vilket är perfekt när man ska lasta ur jord, löv, ved eller annat. En kärra som gör jobbet i trädgården både snabbare och enklare. Det är en kvalitetsvagn av market Agri-Fab Polycart som lastar 350 kg. Ramen tillverkad av lackerad kraftigt stål samt flak i slagtålig hårdplast, så man slipper rost i flaket :) Flakmått: 114 x 76 x 30 cm Nypris 2.300:- nu 1.800:-
Liten Vagn som styr på både fram och bakhjulen. Perfekt att transportera byggnadsmaterial på. Mått på flaket: längd ca 1,7 m, bredd ca 0,7 m. Har använt vagnen till min trädgårdstraktor, men den är såld, så nu har jag ingen användning för vagnen längre. Ring gärna, då jag inte kontrollerar mailen så ofta Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min gräsklippartraktor. Den har gått väldigt lite och är helt i nyskick. Riktigt stark, lugn o trevlig motor. Nyservad, över 2,5 års garanti kvar på den. Mulching plugg medföljer och en flakvagn. Mycket lätt att ta bort klippaggregatet på denna.. Drifttid ca 28 tim. Trädgårdstraktor med sidoutkast Kraftfull 2-cylindrig Kawasaki motor 16hk 107 cm klippbredd Hydrostatisk transmission Gjuten framaxel Spolmunstycke på klippdäcket RevTEK - backa och klipp samtidigt på ett säkert sätt.. Nypris med vagn 32.500:- Detta är en riktig kvalitets maskin som säljs till bra pris nu..
Beg. trädgårdstraktor med vagn och klippaggregat, fabrikat Western 18hk