Quantcast
Till salu inom: ”

träeka säljes

Träeka

Dalarnas län

Tidigare annonser till salu

Vi söker en träeka, som kan transporteras till en sjö i Stockholmsområdet till en inspelning på måndag morgon den 29e oktober. Hyra för ekan 1000 och betalning för transport 1000. Vi behöver den i max 3 timmar. Yrkeskategori: Rekvisita Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Besiktigad September ut och skattad Oktober ut. Går kanon bra med sina 170 hk. 0,85 L/mil blandad körning. Bra sommar och vinterdäck. Farthållare, elhissar, elspeglar, c-lås och larm med fjärr. Pris: 6000:- med vinterdäcken eller 5000:- utan. Pga platsbrist måste bilen bort snarast. Letar du efter en bil som fungerar och är pålitlig till billig peng så finns den här. Först till kvarn gäller. Även byte mot sjöfärdig träbåt / träeka kan vara av intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min platsade träeka som jag gjort iordning pga vi skall ut och resa. På ekan sitter det en 7,5hk volvopenta motor som är i fint skick! Motorn är en 4taktare så den går tyst och bensinen behöver inte blandas ut med någon olja. Inget krångel alls på motorn och den går att provköra! Ekan är stabil o bra i sjön. Perfekt för fiske i insjö eller i hav! Båten ligger utanför Hunnebostrand. 6000 BVSA
Träeka med åror säljes i befintligt skick. 1500 kr eller högstbjudande. OBS, kontaktas endast på telefon.
Träeka med åror 1000:-...

... eller prova att söka på ny träeka till salu