Quantcast
Till salu inom: ”

ny träeka till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ny, använd endast en gång! Perfekt för användning vid båtplatsen/landplatsen. Kärra för enkel hantering, förflyttning & sjösättning av mindre fritidsbåtar såsom små plast- & träekor samt jollar & gummibåtar. Kärran dras för hand med hjälp av 2 st handtag. Gummimotlägg gör att båten ligger stabilt & säkert samt att repor inte uppkommer. Kärran bärs upp av 2 st luftgummidäck. Max belastning: 200 kg. Vikt 33 kg. LxB= 2,4 x 1,3 m. Nypris 1800 kr.
Träeka säljes pga tappat intresse. Den är tillverkad i furu (inge plyfa). Spontad botten och sidorna består av tre st bordskivor i 16mm furu. Ihop-spikad med båtspik. Lite ny tjära på utsidan och lite olja invändigt behövs då jag inte använt den på ett tag. MYCKET lättrodd. Allt är handgjort till och med årorna som följer med. Bilden som är tagen var inte tänkt att hamna med i annonsen men jag skickar gärna bättre bilder om ni vill. BVSA
Träeka modell Vansjö eka. Ca: 3,50-4,0 meter med flatbotten. Båten har kopparnitar. Den är helt ny (adrig sjösatt). Den är inoljad med tjärolja så det är bara att sjösätta den. Den har löst golv, åror som ingår i priset. Nypris för en liknande båt är ca: 10,000:- Inte min på bilden men likadan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Renoverat upp farfars gamla träeka. Imponerande hur man byggde träbåtar förr, dock är denna lite sliten. De hade en likadan nostalgisk eka i Madicken serien. Jag har slipat och målat den, tättat den lite. Men den läcker lite ändå. Säkert inget problem för den händige. Ge den ett nytt liv, å man har en billig lättrodd båt. Perfekt för trolling om man sätter på en elmotor. Eller gör man en snygg plantering å ställer den i trädgården. 1500:-, vid flera intressenter högstbjudande. Finns i Ingelstad. Väl mött!! / Per
Har en renoverad träbåt till salu. Även Lowrance elite 5x dsi ekolod för den intresserade. **OBS,Ekolodet sålt** renoveringen gjordes för 3 år sen, renskrapad och bottenmålad med antimögel färg. lackad upp till, oljad invändigt, och tjäradbotten invändigt. nya sittplattser byggda, samt nya durkar byggt. Nya åror. 4st spöhållare. Obs, båten endast använd under 4 dagar/år under racksunds fiske tävling. Alltid upptagen ur vatten, undertak förvarad. Mycket gott skick. Säljes pga behov av större båt.