Till salu inom

"trabant säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Jönköping

Trabant P 601 -88

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu skall jag sälja min 50`års present!! Det är en 2-takts Trabant från 1988 som har stått hemma i många år. Jag startade motorn för 2 år sedan då funkade den utmärkt. Det finns absolut inga papper på bilen , den har kommit över gränsen via lansvägen som present. Bilen är i absolut originalskicket det behövs lite mekande innan du kan köra med den. Ring gärna PRiset baseras på budgivning framåt i 2 veckor från annonsen släpptes ( max till den 15.10.20011
4 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Älvsborg

Tvåtaktare Trabant 601S -88

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Härligt charmig tvåtaktare säljes. Trabant P601K kombi i bruksskick säljes pga tidsbrist. Ej registreringsbesiktigad i Sverige men det mesta är gjort på bilen för att detta ska kunna göras. (behöver lite svets till ett stötfångarfäste och kolla över bromsar). Bilen startar och är i ett skapligt orginalskick. Perfekt vinterprojekt för den som vill ha en kul liten billig bil att puttra runt i till sommaren. Begärt pris: 7500:- eller kom med ett bud.
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Trabant 601 motorpaket med Hycomat

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Städade lite på den östtyska "skrotgården" och hittade då detta... Ett komplett motor/framvagnspaket till östtysk Trabant 601 med den ovanliga Hycomatväxellådan. (Eldetaljer 12Volt) Hycomat är en halvautomatisk växellåda motsvarande den som fanns på SAAB & VW som då hette Saxomat. Komlett med alla detaljer som behövs. Passar alla Trabant 601-modeller. Motor / växellåda fungerade när paketet monterades ur för några veckor sedan. Dock behöver Hycomat hydrauliken en översyn. Framvagnen är sliten. Dags att byta växellåda i din veteran / veteranbil!
2 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Göteborg

Trabant P601 -85

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
För dödsbos räkning säljes Trabant P601 i mycket fint skick. Nybesiktigad utan anmärkning , registrerad och klar att köra Omlackerad samt ny klädsel omkring år (2006-2007 ?) Motor utbytt till en fabriksrenoverad, (oklart vilket år) Ny Växellåda , nya sommardäck däck (även reservhjul) komplett avgassystem (2011 ?) Det finns även en hel del extra delar till bilen (både nytt o begagnat) Pris enl överenskommelse,lämna gärna ett bud men Skambud undanbedes vänligt men bestämt Fler bilder finns. Gärna mailkontakt.
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Östergötlands län

Trabant 601 S -86

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Nu ska 2 taktaren säljas. Det här är en bil i bra bruksskick, perfekt för dig som vill ha en mycket rolig bil som väcker uppmärksamhet överallt. Jag har använt den ganska flitigt och gjort en del resor utan problem. Den har inte besiktigats på ett tag pga husbygge och småbarn, men har alltid gått igenom med blankt papper och det är nog inga problem nu heller. Startar alltid och kan provköras. Mycket delar ingår. Ring Jimmy efter kl 17 på 0708615562.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj