Quantcast
Till salu inom: ”

trehjulig scooter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Piaggio MP3 300 Yourban 7 års Trygghetsavtal Mätarställning: 0 mil Färg: Grå Typ: Scooter Info: Automatisk växellåda, Du har väl inte missat att du får köra trehjuligt MC med B-körkort!? Med MP3 Yourban 300 utvidgar Piaggio sitt 3-hjuls program med en mer kompakt och lättmanövrerad scooter som är idealisk för storstadtrafik. Yourban är likt övriga MP3 utrustad med den senaste generationens vätskekylda motorer med elektronisk insprutning. MP3 Yourban ger dig massor av körglädje utan att du behöver ha MC-körkort. Du slipper vägtullar och parkeringsproblem. MP3 finns även som 500cc.
Har en jättefin scooter som jag ska sälja eller byta. Den är en 10-11 skulle jag tro, ej solblekt eller några fel. Punkteringsfria däck, sele regn och myggnät medföjer. Jätte snygg i tyget med vita skin detaljer. Tittlucka i sufletten och justerbart fotstöd samt handtag. Kan va nån fläck på vagnen eftersom den är brukad och ej ny. Bruksanvinsing finns men ej kvitto. Jag önskar byta mot en trehjulig vagn ( helst stort framhjul med låsbart läge) eller teutonia timmy, kom gärna med förslag, bild är att föredra. Fullt liggläge känns viktigt .
Trehjulig scooter för B-körkort. Perfekt för pendling till och från arbete, ingen trängselavgift. Automatisk växellåda (variator), 250 kubiks motor, gör ca 125 km på motorvägen. MP3:an har väldigt bra förvaringsutrymmen under sadeln och i "bagageluckan" och man får exempelvis plats med dubbla hjälmar om man så vill. Scootern är i bra skick, dock en mindre repa på ena sidan. Mätarställning: 2100 mil. I trafik: 2008-05-29. Senaste besiktining: april 2014. Ej trängselskattepliktig fordon. Alltid förvarad i garage. Servad i maj 2014.
Emmaljunga Scooter med tillhörande regnskydd Lättkörd och perfekt som vintervagn, avtagbara hjul och ställbart handtag Använd men i fint skick! 1000:- Avanti sulky trehjulig med sväng o ställbart framhjul med bra storlek som gör den lättkörd. I mycket fint skick, använd ett fåtal gånger 900:- De är bara att ringa eller mejla!
Trehjulig sparkcykel "Pink scooter". Köpt på BR förra året. Då den inte blev använd så mycket är den som ny. Stadig att åka på och reglerbart styre. Nypris429:-