Till salu inom

"trickcykel säljes"

Ängelholm
4 dagar

Trickcykel

250 kr
Blocket.se
Tumba
5 dagar

Trickcykel

700 kr
Blocket.se
6 dagar

BMX Moongose trick

1 100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barncyklar  ·  Lessebo

Cyklar VÅRFYND

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu skicka iväg två cyklar som jag inte använt på 2år och därmed bara står ivägen. Cykel 1: - Cresent Tarfek 21´´ -7växlad -köptes ny 2004 -Dessvärre är det lite pyssel med den, bla punka på bakhjulet och så behövs det nya bromsbackar. Pris: Ge mig ett bud! Den ska bort! Cykel 2: -Vibe trickcykel -Punka på framhjulet Pris: Ge mig ett bud! Den ska bort! Ring mig om ni är intresserade. Tel: 0761278681 Thomas
0 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Vallentuna

BMX HARO trickcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Här har vi en BMX HARO som är en perfekt nybörjar cykel men också en grymt bra fortsättnings bmx. Den har den lättare ramen av de två olika ramarna för den modellen, som gör att du får en smidig och rolig cykel att leka med. Haro:n är en bra cykel när du vill transportera dig för att drevet är lagom stort i uppförsbackarna och i nerförsbackarna är det bara att sitta lågt och njuta! NYPRIS: 5500:- Prutbar vid snabb affär! Ring för mer information.
2 500 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Höganäs

BMX trickcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Trickcykel BMX av märket Speed Master. Handbromsen fram och bak med gyro så att styret kan snurras hur många gånger som helst utan trassel. Stabil cykel som tål tuffa tag. Gjord för att hoppa och trixa med. Passar alla åldrar. När man växer ifrån den här cykeln är det för att man tröttnat på att trixa, inte för att storleken inte passar. Fyra peggar att sätta fram och bak för att kunna göra fler trix medföljer.
1 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Linköping

Mycket fin BMX

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer nu min fina BMX-cykel av märket Dave Mirra Air 540, då jag ska flytta och har större behov av pengar än cykeln. Den är i utmärkt skick, fungerar precis lika väl som när den inhandlades. Ramen är grön och robust. Styret har justerbara handbromsar fram och bak samt gyro. 4 stycken horn/pegs, bakåttramp och god balans. Mindre rostfläckar men inget som påverkar kvaliteten. Priset är förhandlingsbart vid snabb och smidig affär. Hämtas i Vikingstad utanför Linköping. Kan eventuellt överlämnas i Mjölby eller Linköping. Hör av dig vid intresse! Taggar: Cykel BMX Bicycle Trickcykel
1 800 kr
Blocket.se

28 Tum Cykel, Billig mountainbike/Trickcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu mina cyklar då jag har tröttnat och har köpt cross Cyklarna Fungerar PERFEKT! Säljer för billigt pris pga påbörjade Studier! Pris för den svarta : 800 ( köpt for 2999 För 4-5 veckor sedan) Pris för den gula : 500 ( köpt for 3999 För cirka 4 månader sen) Pris för den gröna : 500 Ring eller smsa , Maila Ej!
500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj