Quantcast
Till salu inom: ”

trickcykel säljes

F

Tidigare annonser till salu

Ska nu skicka iväg två cyklar som jag inte använt på 2år och därmed bara står ivägen. Cykel 1: - Cresent Tarfek 21´´ -7växlad -köptes ny 2004 -Dessvärre är det lite pyssel med den, bla punka på bakhjulet och så behövs det nya bromsbackar. Pris: Ge mig ett bud! Den ska bort! Cykel 2: -Vibe trickcykel -Punka på framhjulet Pris: Ge mig ett bud! Den ska bort! Ring mig om ni är intresserade. Tel: 0761278681 Thomas
Här har vi en BMX HARO som är en perfekt nybörjar cykel men också en grymt bra fortsättnings bmx. Den har den lättare ramen av de två olika ramarna för den modellen, som gör att du får en smidig och rolig cykel att leka med. Haro:n är en bra cykel när du vill transportera dig för att drevet är lagom stort i uppförsbackarna och i nerförsbackarna är det bara att sitta lågt och njuta! NYPRIS: 5500:- Prutbar vid snabb affär! Ring för mer information.
Trickcykel BMX av märket Speed Master. Handbromsen fram och bak med gyro så att styret kan snurras hur många gånger som helst utan trassel. Stabil cykel som tål tuffa tag. Gjord för att hoppa och trixa med. Passar alla åldrar. När man växer ifrån den här cykeln är det för att man tröttnat på att trixa, inte för att storleken inte passar. Fyra peggar att sätta fram och bak för att kunna göra fler trix medföljer.
Säljer nu min fina BMX-cykel av märket Dave Mirra Air 540, då jag ska flytta och har större behov av pengar än cykeln. Den är i utmärkt skick, fungerar precis lika väl som när den inhandlades. Ramen är grön och robust. Styret har justerbara handbromsar fram och bak samt gyro. 4 stycken horn/pegs, bakåttramp och god balans. Mindre rostfläckar men inget som påverkar kvaliteten. Priset är förhandlingsbart vid snabb och smidig affär. Hämtas i Vikingstad utanför Linköping. Kan eventuellt överlämnas i Mjölby eller Linköping. Hör av dig vid intresse! Taggar: Cykel BMX Bicycle Trickcykel
Säljer nu mina cyklar då jag har tröttnat och har köpt cross Cyklarna Fungerar PERFEKT! Säljer för billigt pris pga påbörjade Studier! Pris för den svarta : 800 ( köpt for 2999 För 4-5 veckor sedan) Pris för den gula : 500 ( köpt for 3999 För cirka 4 månader sen) Pris för den gröna : 500 Ring eller smsa , Maila Ej!

... eller prova att söka på bmx trickcykel