Quantcast
Till salu inom: ”

bmx trickcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu har det blivit dags att sälja min bmx cykel som är av märket Haro. Detta är en tålig och bra trickcykel. Den är utrustad med 4 st pegs, två fram, två bak. Dessutom har den gyrostyre vilket innebär att man kan snurra styret x antal varv utan att bromsvajar trasslar. Sadeln har en mindre snitt i sig på 5-10 cm, därav priset. Vi hörs!
Hej nu är det dags att sälja BMXen och pocketbiken på grund av platsbrist och tappat intresse cykeln är en bmx av märke GT med sunrim fälgar, cykeln är i nästan nyskick. pris: 4000:- Pocketbiken är en R1 kopia (kina) 125 4takt "ombyggd" till liknande streetfighter variant väldigt lite använd men man bör byta olja i den igen innan längre körtid. pris: 2000:- pris: 5000:- för båda något billigare vid snabb affär
(Bild 1 BMX, bild 2 två barncyklar) BMX Yosmite 20 tum Fotpinnar på hjulen både fram och bak (lätta att skruva av om man vill). Handbroms både fram och bak. Trickcykel med roterbart styre (hur många varv som helst alltså). Pris 900 kr. Barncykel blå 16 tum Fotbroms bak samt handbroms fram. Stänkskärmar och pakethållare. Pris 300 kr. Barncykel blå 20 tum Fotbroms bak samt handbroms fram. Stänkskärmar och pakethållare. Pris 300 kr.
Bmx cykel, trickcykel