Quantcast
Till salu inom: ”

trummaskin säljes

Cured
F
Digitech RP90

Västernorrlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En doldis bland trummaskiner som sällan säljs ut begagnade. Se användarrecensioner på www.sonicstate.com/synth/yamaha_ry-10/ Den erbjuder även möjligheten att lägga till basgångar till trummorna för komplett komp. 250 st högkvalitativa trum- och basljud. 28 toners polyfoni. 50 förprogramerade patterns och 50 fills. Minnesplats för 50 egna patterns och 50 egna fills. Superenkelt handhavande med hjälp av ett intuitivt matrixsystem präglat direkt på maskinen (se bild) samt led-lampor och lcd. Enklaste trummaskinen jag använt (vilket är några!). Kan köras på batterier (6 st AA) eller adapter (medföljer ej men kan köpas på t ex teknikmagasinet för någon hundralapp). Inbyggd referenshögtalare. Manual på engelska medföljer. Priset är prutat och klart. Hämtas på plats eller skickas (köparen betalar då frakten och internetgiroavgiften).
Robust pjäs i väldigt bra skick trots diverse turnerande och årgång 1990! 88 viktade tangenter, inbyggda högtalare. MIDI in/out/through Sound in/out left/right Dubbla hörlursuttag på fronten Ingång för sustainpedal 64 ljud, split, transponering m.m. 230V Har även inbyggd trummaskin som yngsta sonen lyckades starta en gång, men dessvärre har jag aldrig lyckats lista ut hur han gjorde vilket hemsökt mig sedan dess... Maila eller smsa om jag inte kan nås per telefon.
Mycket fin transistorförstärkare från mitten av 60-talet någon gång. 20 W och tremolo och reverb. Låter väldigt bra och har ett mycket trevligt tremolo som låter otroligt bra men reverbet lämnar en del att önska. Original galonöverdrag och är i allmänhet i extremt bra skick för sin ålder. ACE TONE blev senare Roland och var väl mest kända för sina orglar och trummaskiner. Skickas inte gärna, bör provas men ska den skickas bekostar köpare frakt och rejält emballage. 2000:- eller bud.
Prisvärd nybörjarförstärkare med många användbara funktioner. Perfekt när man vill lära sig spela gitarr med många ljud samt en inbyggd trummaskin för att finslipa taktkänslan. Jag har spelat ca 10ggr på den då jag ganska kort efter köpet intresserade mig för en större modell. :) Rolig att utforska och spela på!! Länken går till en demovideo på 65watts förstärkaren, EJ 30watt, som den jag säljer, Enda skillnaden är uteffekten och lite av designen på frontpanelen. ... http://www.youtube.com/watch?v=1fLGGcRxmEE ...
Ett kompakt, högkvalitativt Firewire-interface som har designats för enklast möjliga handhavande. Perfekt för låtskrivare som vill spela in gitarr, sång och annat med sin dator. Kompatibelt med GarageBand, Logic Express och Logic Pro. FireWire Solo drivs genom FireWire-gränssnittet. Förutom gitarringången på framsidan har FireWire Solo en professionell XLR-mikrofoningång som låter dig spela in sång och akustiska instrument. Det har också dubbla linjeingångar för specialeffekter, trummaskiner och annan utrustning. Ljudkortet finns på Tomtebo i Umeå.

... eller prova att söka på roland tr-808 trummaskin