Quantcast
Till salu inom: ”

tulljakt tullkryssare f d tv316 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lagom till midsommar säljer jag min fina och helrenoverade båt. Det är en fin tulljakt i stål,som är renoverad i tre år, vinterbonad medfina ytor, för och akterruff ,kök toalett och salong. båten är 9,75x3,50 så den körs utan skepparpapper. Även maskinen och backslaget samt drivlina är heltnyrenoverat,nymålad(se bilder) många timmar och pengar. Det sitter en rak 4,a diesel "ford lyeline, hydralisk backslag, vattenburen värme, reflexkamin (diesel/ved). radar ny batteripark , ny el mm mm se bilder , mail så ringer jag upp och förklarar mer. en mycket fin och påkostad båt för familjen säljes pga, hälsoskäl/ålder.. bara att sätta i nyckeln och trycka på startknappen. .husbåt,tulljakt,bobåt,bogserare,diesel.
Bonniers. 2007. 535 s. Pocket. 17,8x11cm. 279 gram. Nära nyskick. En stormig natt är smugglaren Håkan Haraldsson från Tistelön i den bohusländska skärgården ute med sina två söner för att föra en last med siden till fastlandet. När deras båt prejas av en tulljakt ser de bara en utväg och dödar hela besättningen. Detta brott bildar sedan en mörk bakgrundston till allt som händer. Temat är klassiskt: brottet som man försöker dölja, men där händelse efter händelse gör att de inblandade hela tiden drivs fram mot det obönhörliga, att brottet till slut kommer att avslöjas..
Tullkryssarre i aluminium 14 m renoverades i botten och renoverade propellrar, blästrades och bytte alla zinkanoder och blästrades och målades om. över 150000 kostade renoveringen. som ny i botten. bilder finns på arbetet som är utfört. Sitter 2 st TAMD 70C i som går perfekt. Båten är vinter isolerad och det sitter vattenburen värme i. nya isoler rutor special beställda. Sitter rayton 120c plotter med sjökort för hela östersjön. Back kamera installerad för att se från hytten. Vhf radio. Omvandlare 24/220 3000 watt. Elektriskt ankarspel. Mycket mer gjort åt båten men det kan vi ta med den som är intresserad av den på allvar. får framföras utan skeppar papper! Obs! Båtplats i mycket bra läge kan övertas med ström och vatten ingår!