Quantcast
Till salu inom: ”

tulljakt tullkryssare f d tv316 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Lagom till midsommar säljer jag min fina och helrenoverade båt. Det är en fin tulljakt i stål,som är renoverad i tre år, vinterbonad medfina ytor, för och akterruff ,kök toalett och salong. båten är 9,75x3,50 så den körs utan skepparpapper. Även maskinen och backslaget samt drivlina är heltnyrenoverat,nymålad(se bilder) många timmar och pengar. Det sitter en rak 4,a diesel "ford lyeline, hydralisk backslag, vattenburen värme, reflexkamin (diesel/ved). radar ny batteripark , ny el mm mm se bilder , mail så ringer jag upp och förklarar mer. en mycket fin och påkostad båt för familjen säljes pga, hälsoskäl/ålder.. bara att sätta i nyckeln och trycka på startknappen. .husbåt,tulljakt,bobåt,bogserare,diesel.
Bonniers. 2007. 535 s. Pocket. 17,8x11cm. 279 gram. Nära nyskick. En stormig natt är smugglaren Håkan Haraldsson från Tistelön i den bohusländska skärgården ute med sina två söner för att föra en last med siden till fastlandet. När deras båt prejas av en tulljakt ser de bara en utväg och dödar hela besättningen. Detta brott bildar sedan en mörk bakgrundston till allt som händer. Temat är klassiskt: brottet som man försöker dölja, men där händelse efter händelse gör att de inblandade hela tiden drivs fram mot det obönhörliga, att brottet till slut kommer att avslöjas..
Tullkryssarre i aluminium 14 m renoverades i botten och renoverade propellrar, blästrades och bytte alla zinkanoder och blästrades och målades om. över 150000 kostade renoveringen. som ny i botten. bilder finns på arbetet som är utfört. Sitter 2 st TAMD 70C i som går perfekt. Båten är vinter isolerad och det sitter vattenburen värme i. nya isoler rutor special beställda. Sitter rayton 120c plotter med sjökort för hela östersjön. Back kamera installerad för att se från hytten. Vhf radio. Omvandlare 24/220 3000 watt. Elektriskt ankarspel. Mycket mer gjort åt båten men det kan vi ta med den som är intresserad av den på allvar. får framföras utan skeppar papper! Obs! Båtplats i mycket bra läge kan övertas med ström och vatten ingår!
Stor och rymlig fritidsbåt / husbåt Skrov av plastad mahogny, överbyggnad av aluminium Dubbla raka Scania 8 D816 Fastmonterat 230v elverk 4x750L bränsletankar WC Stort soldäckNymålad botten inför denna säsong Stöttor för uppställning på land medföljerReservdelsmotor ingår Vinterförvaradland Båten fungerar felfritt! FinnsÅland men kan köras till Sverige vidaffär. Höstpris 100 000kr eller bud. Ring eller maila för mera info!
säljer en stor bra sjösäker familjebåt. den har allt man behöver spoltoalett gasolspis 3 lågor finns färskvatten och sjö vatten vet ej funktiondet har ej använt gasolkyl stereo 230v converter stor gps bad brygga med stege ankarspel bog propp med ett defekt relä måste bytas wallas värmare sitter dieseel värmare vet ej funktion mm motorer 2st perkins turbo 6or hydrauliska backslag borg warner raka axlar toppar 25 knop skrov plast är en före detta tullkryssareden är stabil längd 10,6 bredd 3,20 djup 1,0 vikt 7600kg årsmodell 69 motorer bytta 84 tror ja de va säljer den för att ja inte hinner har inte åkt på två år men den är sjösatt och ligger vid åva för att beskådas provköras en stor båtvagn medföljer lite täckpressar mm behöver lite slip på trä detaljer ute säljes eller bytes mot nästan vad som helst