Quantcast
Till salu inom: ”

tvättmaskin miele exclusive novotronic säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer tvättmaskin och kondenstumlare i fint skick. En Miele Novotronic Exclusive tvättmaskin fullt fungerande. Pris. 1000kr En Miele Novotronic T233C kondenstumlare. Säljes som rep. objekt eller res. del. Bryter inte värmen under drift, troligen krettskortet. Pris. 500kr
Säljer en Miele Novotronic Exclusive. Ålder ca 10-15 år. Fanns på plats i radhuset vi köpte, och får nu ge plats åt maskinerna vi hade med oss. Hämtas av köparen.
Har en äldre Miele tvättmaskin till salu. Den Fungerar fint och är byggd som en stridsvagn. Det är en Miele Novotronic Exclusive med drygt 10 år på nacken. Kvaliteten på Miele är välkänd och den här är förmodligen minst lika bra som en ny maskin av ett budgetmärke. Urkopplad och färdig att hämtas i Huddinge.
Vid garagerensning kom vi på att vi hade en tvättmaskin till övers. Drygt tio år gammal. Fungerade sist vi använde den. Inga garantier dock, då den stått i ett år i garaget. Först till kvarn!
Bosch Exclusiv Advantage tvättmaskin, 60cm, 6kg, 1400vrm, 1 år gammal men har använts endast i 6 månader, nästan som ny och funkar som den ska, ny pris ca 6000kr, pris 2000kr. Miele Novotronic kondens torktumlare, 60cm, 1 år gammal men har använts endast i 6 månader, nästan som ny och funkar som den ska, ny pris ca 8500kr, pris 3000kr p o k.