Quantcast
Till salu inom: ”

tvåmanskajak säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Med två barn räcker tiden inte till. Säljer därför vår uppblåsbara kajak av märket Soltice i obruten förpackning. Kajaken kan utformas för såväl en som två personer och är utmärkt att ha med på utflykter. Ryggsäck och pump samt två par åror medföljer! Säljes för endast 4500 kr (nypris 5800 kr utan åror)!
Trapper Salmon K2. Stabil och trygg lättpaddlad tvåmanskajak för familjen. Perfekt för två vuxna, en vuxen och ett barn, en vuxen och två barn eller två vuxna och ett barn. Kan även paddlas ensam (fram, mitten eller bak). 68*570cm Extrautrustad med skott fam och bak med vattentäta gummiluckor, och extrasäte (valfritt 1-3 sittplatser), förberedd för mast. Kapell, roder, flyttbart ryggstöd och flyttbara pedaler samt två delbara träpaddlar ingår. Fint skick, lite använd. Svensktillverkad 90-talet.
En Bavaria Boot Missourie med kölar och rigg inklusive segel. Fråga inte hur den seglar för det har jag aldrig gjort och seglen ser mer eller mindre nya ut. Däremot är bottnen lite repig efter en å-färd med minimalt vatten. Jag fick stundtals släpa kanoten efter mig. Inget som stör utan det är bara att segla iväg. Eller paddla, en fin träpadel medföljer. Vill helst byta mot en havskajak med två sittbrunnar. Helst rakt av men jag räknar bytespriset 8-10 tusen. Ovansidan är folierad med ett foto av grunt vatten som skulle lura fåglarna och under är den vit.
Handbyggda Kajaker Två enmans kajaker: Bottendel i glasfiberförstärkt abachiträ. Ovandel i mahognyplywood Bredd 70 cm Längd 520 cm Fotmanövrerat roder 3.900 kr/st eller 7.000 kr vid köp av båda. De är byggda av vår mycket hantverksskicklige far, som tyvärr inte längre lever. Vi önskar därför att någon annan kan ha glädje av dem. Högstbjudande! Massor med kringutrustning säljs billigt. OBS! Tvåmanskajaken på bilden är redan såld
Helt ny tvåmanskajak Adventure 525. Stabil havskajak för två personer som passar vid kust, i åar och insjöar. Gott om packningsutrymmen för övernattning. Sittbrunnarna har gott om utrymme för benen. Specifikationer: Längd: 5,25m Bredd: 0,82m Vikt: 34kg Maxlast: rekommenderad 300kg Material: Glasfiber. 2 sittplatser med ryggstöd. Möjlighet att montera regnskydd. Roder med justerbart fotstöd. Flytkammare med en vattentät förvaringsbox, diameter 208mm. Livlina runt kajaken ombord. Botten av typ sandwich , vilket ger hög styvhet och låg vikt. Det finns möjlighet att komplettera med paddlar (250:- styck) , gummi regnskydd (250:- styck) samt transportvagn (500:-)

... eller prova att söka på tvåmanskajak vkv anita k2