Till salu inom

"twintip säljes"

Bromma
Igår

Slalomskidor K2 twintip

750 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Nya Twintip & Freeride skidor

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Vintersporter  ·  Göteborg

4frnt vct 182

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Säljer av delar av min skidutrustning då det inte blev någon säsong för mig denna vintern. Mått 182cm 129/104/121mm 2080g 27.60 radie Bindingarna är ett par look px12 Vincent Dorion pro model. En fet twintip för den som tycker som vill ha det bästa från två världar. Mjuk i nosen för att flyta i puder medan tailen är styv för att tåla hårdare åkning och tunga landningar. Vincent är en av grundarna till varför skidåkare övehuvudtaget åker baklänges nuförtiden och spenderar enstor del av sin tid i bottenlös kanadensiskt puder, hans skidor reflekterar detta.
3 000 kr
Blocket.se
Vintersporter  ·  Östermalm

Randonne-skidor, bindningar, stegjärn, hudar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
SKIDA + BINDNING + HUDAR Twintip Indigo Boa skidor, 183cm, inköpta 2008, väldigt väldigt lätta med randonnébindning, Diamir Fritschi. Ena skidan har en skada på kanten men inga problem att köra med den (fick skadan för 1 år sedan). Inkl hudar från Kohla. Väldigt rolig skida för båda pist och off-pist. 1.500kr PJÄXA Scarpa Denali XT storlek 43 Skön och ganska lätt pjäxa. 800kr STEGJÄRN Grivel Air tech light 476gram Använda en gång och en av de lättaste modellerna på marknaden. 1.000kr (nypris 1.500kr)
800 kr
Blocket.se
Vintersporter  ·  Luleå

Twintip Scott p1

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Nu ska jag sälja min twintips, samt hela övriga utrustningen förutom hjälmen pga allt annat är för litet förutom hjälmen. Det är ett bra nybörjar kit, skidorna är 131cm långa, pjäxorna är storlek 38. Skidorna är uppböjda längstbak och fram, vilket gör att man kan trixa lite lättare med dom. skidorna har lite skador små flikar är borta från plasten på skidorna, men som jag säger ett bra nybörjar kit! *Skidor 131cm *Stavar *Glasögon *Pjäxor storlek 38
1 000 kr
Blocket.se
Vintersporter  ·  Skövde

DC Twintipsnowboard

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer nu min DC Twintip snowboard (2008 års model) då jag har köpt en ny. Brädan är 158cm lång och har använts totalt 4 veckor under de tre åren sen jag köpte den. Fungerar lika bra att åka i parken som det gör i pisten. OBS att jag endast säljer en bräda, alltså inga bindningar eller boots ingår. Brädan finns i Skövde men är i Göteborg emellanåt så kan även lämna den där om det skulle vara så. Svara endast på mail och kollar mailen dagligen. Priset jag tänkte mig är 800 prutat och klart!
800 kr
Blocket.se
Vintersporter  ·  Örebro

Dynastar Troublemaker 165cm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Dynastar Troublemaker twintip 165 cm. Mittmonterade Look PX12. Köpte dom vintern 2007. Givetvis slitna på ovansidan men regelbundet vallade. Slitna stålkanter men det går att fixa till om du så önskar. Belaget har vissa defekter då jag kört ganska hårt med skidorna. Annars är det mycket trevliga skidor som passar bäst i parken, men även i lite puder och i pisten om det är mjukt. http://www.freeride.se/prylar/skidor/2007/dynastar/trouble-maker.html Priside: 1000 kr
1 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj