Quantcast
Till salu inom: ”

skidor k2 twintip säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Härliga twintip skidor som är helsymmetriska och gjorda för parkåkning. Jag har mest använt dem i pist och offpist och tycker att det fungerar utmärkt. Skidorna är ganska mjuka och det gör dem lättåkta utan ansträngning. De passar en tjej/kille som vill ha lekfulla skidor att använda över hela berget. Jag köpte skidorna 2009 och har använt dem ca 6 veckor. Jag har aldrig lämnat in skidorna för full service(slipning och lagning av eventuella repor) och är beredd att dra av den kostnaden vid en snabb affär. Pris: 3100 (- Full service ca400kr) = 2700kr Vid intresse, kontakta mig på 0737835730 Oskar!!
Jag säljer ett par K2 twintip skidor som har använts en säsong i Åre, enbart bindningana(Marker) gick på 3000 kr. Passar dig som är mellan 170-190cm. De har lite repor efter att jag 'grajndat' en del med dem. Är i desperat behov av pengar eftersom att jag reser bort på söndag (25 dec). Försvinner de inte innan dess så går de på 3000 kr annars! Vid snabb affär kan priset diskuteras! Först till kvarn gäller! Mer info om skidorna kan ges vid telefonkontakt! Är dålig på mailen.
Säljer mina Twintips som är av märket K2 pga. rid intresset är större. Har åkt dem en gång i sälen! Inga skador på skidorna eller stavarna. Riktigt fint skick! Skidorna passar ungdomar/vuxna som är ca 165-170 cm långa. stavarna passar för folk i samma längd också. Man kan åka dessa skidor allt från parken, backen eller i skogen! Dem är otroligt sköna att åka i och är en bra skida för dem som vill utforska backarna, skogen eller parken! 3000kr/bud! kan Nås när som helst genom telefon eller mail! Mvh Anna Littorin
Rensar ut i garderoben, två snowboardar och ett par skidor säljes var och en för sig. Dynastar Twintip skida, 163cm. F.d. hyrskida med ställbar bindning. Skön enkel skida som duger för parkåkning. 400kr Nidecker Freeway Snowboard, 158cm, asymmetrisk. Mer en freeride än freestyle-bräda. Bindningarna är inte de bästa men fungerar. Snäll nybörjarbräda. 300kr K2 Darkstar Freestyle Snowboard, 155cm. Skön bräda för avancerad parkåkning. Ingår en Burton Boardbag. 1100kr
Säljer nu mina twintips med märket K2, inköpt för 3 år sen men endast åkt med 2ggr dom senaste 2 åren. Bindningen ingår och kan även sälja med ett par pjäxor i storlek 39. Skidorna är 136cm och passar i stört sätt alla, passar nybörjare eller mer avancerade åkare. Finns lite rost då dom har stått men inget som skadar skidorna. 800kr skidorna 900kr skidor och pjäxorna. Om jag inte svarar på mobil så lämna ett meddelande i röstbrevlådan så ringer jag upp!