Quantcast
Till salu inom: ”

unique des 69 u säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Klassisk målskjutningspistol i mycket gott skick. "U" innebär att det är ett bättre och justerbart trycke på pistolen. Stor skillnad mot den gamla DES69. Ny slagfjäder och en i reserv i påse. Original-väska, verktyg och 3 magasin medföljer. Pistolen är försedd med pip-vikt. Idag sitter en RINK-kolv vänster storlek medium på . Original höger finns och medföljer. Pris hos Sportec idag 7.500 kr för beg pistol och 1.750 kr för en RINK-kolv. Summa 9.250 kr. Mitt pris inklusive säker frakt 6.500 kr. Är du högerskytt och inte vill ha RINK-kolven är priset 4.900 kr för pistolen. Kolven sälj separat endast efter att pistolen sålts till en högerskytt! OBS! Vapnet är licenspliktigt och bevis på klubbtillhörighet och innehav av skyttekortet krävs för affär. Handpeng i väntan på licens sätts in på mitt konto.
Ett mycket bra vapen i nästan nyskick,har ägt vapnet sen det var nytt.Sparsamt använt. I priset ingår även 450 st patr.RWS. Handgjort läderhölster.Pipvikt Rengöringskitt.Inga modefieringar. OBS VÄNSTER Detta vapen kräver licens & medl.i Pistolkl. Säljes pga.minskat intresse. Mejla mig med tel.nr.så ringer jag upp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tävlingspistol,välvårdad lite använd,vänstergrepp. Rengöringskitt 400 pat. Pipvikt. Handgjort läderhölster. Priside´ 7.000:- Om du är med i en pistolklubb & har licens. Ring Roger 0707475001 svarar inte på mejl.
Som rubriken lyder så säljer jag min pistol av kaliber 22. Både pistolen och väskan är i gott skick, tillbehör som medföljer är två stycken pipvikter, två stycken magasin, två original skruvmejslar och insexnycklar samt läskstång för rengöring. Originalhandlingar medföljer också. Licens och medlemskap i skytteförening erfordras.
Pistol Unique des 69/U, 22lr. 2st magasin, orginalväska och extra korn medföljer. Pistolen är i mycket bra skick, jag är 3:e ägaren. Licens krävs och medlemskap i skytteklubb. Svarar ej på dolt nummer eller sms.