Quantcast
Till salu inom: ”

urban jungle säljes

URBAN JUNGLE

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Nu finns även samtliga Mountain Buggy modeller i nya Storkenbutiken i Sannegården. Urban jungle har vi på storken sålt i snart 10 års tid med riktigt goda erfarenheter.! Vagnen är mycket lättkörd med sina rejäla 30cm hjul, och med svängbart framhjul och går att använda från nyfödd till 5 års ålder. Som tillbehör finns bl.a liggdel för 1995:- (lev. inkl. regnskydd) Välkommen till nya Storken i Sannegården . (Inne i ICA Kvantum-huset) Vi har öppet: Vard. 10 - 19 Lörd. 10 - 16 Sönd. 11 - 15
Vi har: Svart,moss.flint för omgående leverans! Vill du dela upp din betalning räntefritt på ett år? Vi fixar det.. Nyheter på 2010 är: -Steglös suflett med hur många lägen! -Solsskärm med UV skydd! -Infälda navkapslar vilket gör ca 3cm på bredden.. -bumperbaren ingår! Urban Jungle är den otroligt lättkörda stadsvagnen som tar sig fram överallt! Det svängbara hjulet gör att man kan styra om och vända otroligt lätt! Vid körning i terräng, snö eller sand kan framjulet låsas i fast läge. Ställbart handtag med metallsäkringar. Justerbar sele. Denna nya modell har djupare liggläge!
Dags att sälja vår Mountain Buggy Urban Jungle då vår son inte behöver den längre, det som medföljer till vagnen är: * Regnskydd * Myggnät * Drickhållare (finns på bilden) Vagnen finns i Malmö för mer information va god maila så ringer vi tillbaka då vi inte vill ha oseriösa köpare. Vi har tänkt oss ett pris på 5200kr men självklart så kan vi gå ner lite i pris.
Nu säljer jag lillemans "sovvagn". Det är en svart Urban Jungle som är använd med liggdel från maj -09 till oktober -09, sen växte han ur liggdelen och har aldrig gillat att åka framåtvänd i vagn. Men däremot har han sovit väldigt bra i vagnen utomhus på dagarna. Den har förvarats inomhus och är i fint skick. Tillbehör som finns är bygeln, flaskhållare och regnskyddet. Pris 4500:- Vi har även en enkel resevagn som vi är färdiga med. Pris: 300:-
Nu skall Urban säljas. Vagnen är i totalt nyskick, finns inte en fläck eller reva på vagnen. Säljs ihop med ett Elodie Details regnskydd, svart vitt med prickar på! Super fint. Vagnen är väldigt lite använd, vi har vart jätte nöjda med vagnen men den går tyvärr inte in i vår nya bil så vi behöver en mindre. Har kvitto och garanti kvar och det finns bumper till vagnen. Först till kvarn. Vi vill bli av med den fort så därför det låga priset. 5000kr, ej prutbart!