Quantcast
Till salu inom: ”

rea åkpåse voksi urban säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jackor

Hässleholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

NY NYSKICK, VOKSI URBAN ÅKPÅSE, MÖRKGRÅ. KÖPT FÖR NÅGRA VECKOR SEDAN, ÅNGRADE FÄRGEN. I ABSOLUT NYSKICK, DEN LILLA DELEN PROVAD I VAGNEN VID ETT TILLFÄLLE AV LITEN BEBIS UTAN SKOR. DEN LÅNGA DELEN HELT OPRÖVAD. HÅL GJORDA FÖR SELEN! ALLT I ABSOLUT NYSKICK I ORGINAL FÖRPACKNING. ORDINARIE PRIS I BUTIK: 1999KR MITT PRIS: 1400KR. KAN SKICKAS MOT FRAKTKOSTNAD ELLER HÄMTAS I BILLEBERGA. Voksi Urban åkpåse kombinerar högkvalitativa naturmaterial som både värmer och andas. Underdelen är i ull som värmer vintertid och svalkar på sommaren. Överdelen består av 90% dun och 10% fjäder. Till Urban medföljer två olika överdelar så man kan byta när barnet växer! Med den största överdelen räcker åkpåsen till upp till 5-års-åldern.Dun värmer mycket effektivt då det får vara luftigt och släpper också ut överskottsvärme så barnet alltid får en behaglig temperatur. Avtagbar kudde med pingvinmönster.
Passa på och fynda! Nu säljer vi Voksi Urbanåkpåse för endast 1595:- Voksi Urban är en åkpåse i dun och ull med alla de egenskaper trendmedvetna föräldrar söker. Moderna färgkombinationer som väcker uppmärksamhet kombinerat med sköna och värmande material som andas. Överdelen i 90% dun - 10% fjäder och underdelen i ull gör Voksi Urban till en slitstark åkpåse som håller ditt barn varmt och tryggt. Dessutom har Voksi Urban två överdelar, en kortare och en längre, som ger påsen en längre användningstid. Ni hittar vår butik inne i Ica-Kvantumhuset på Vintergatan 6 i Sannegårdshamnen. Vi har öppet: Vard. 10-19 Lörd. 10-16 Sönd. 11-15
Just nu har vi kampanj på Voksi Urban åkpåse i svart. Ord pris: 2199:- NU PRIS: 1695:- Denna åkpåse levererar fantastiska resultat på flera testmoment bl.a. vattenavstötning, värmeisolering, brandsäkerhet och hållbarhet efter tvätt. Överdelen i 80% dun - 20% fjäder och underdelen i 100% i ull gör Voksi Urban till en slitstark åkpåse som håller ditt barn varmt och tryggt. Dessutom har Voksi Urban två överdelar, en kortare och en längre, som ger påsen en längre användningstid - ända upp till 6 år.
Helt Ny Emmaljunga City Cross 2011 som vi fick ut på försäkringen då den förra blev skadad på flyget! Lyxpaketet då det ingår emmaljunga first class bilstol, adapter till vagnen, bas, liggkorg, sittdel,fotsack,regnskydd, skötväska,Voksi åkpåse Urban. Färg Pro Coffe ( Brun) supersnygg! Vagnen är väldigt lätt & kompakt Skötväska Fotsack City Korg i färgen heter happy rings ( svart) Bilbarnstol Emmaljunga First Class Knappt använd då vi även haft en brio primo & 2 bilar så stolen är som ny och adaptern är helt Ny! Emmaljunga under flera års tid utvecklat First Class0+base, en tuff och stilsäker bilbarnstol som möter högt ställda krav på säkerhet. Givetvis aldrig Krockad! Voksi Åkpåse Urban! Endast lite använt, förälningsdelarna till åkpåsen ligger forfarande kvar i förpackningen och är aldrig använda dom är helt nya! Voksi Urban åkpåse. Underdelen är i ull som värmer vintertid och svalkar på sommaren. Överdelen består av 90% dun och 10% fjäder. Färg black/ brown Till Urban medföljer två olika överdelar så man kan byta när barnet växer! Med den största överdelen räcker åkpåsen till upp till 5-års-åldern.Dun värmer mycket effektivt då det får vara luftigt och släpper också ut överskottsvärme så barnet alltid får en behaglig temperatur. Nypris: Vagn sittdel 5200 Kr Nypris: Fotsack sittdel 599 Kr Nypris: Voksi Åkpåse 2199 kr Nypris: Skötväska 650 kr Nypris: City Korg 2200 kr Nypris: Bilbarnstol Emmaljunga First Class 1895 Kr Nypris: Emmaljunga First class bas 1995 kr Nypris: Travel adapter som man sätter ast på chassit för bilstolen 395 Kr kvitto/ garanti finns Nypris Totalt över 15000 Kr idag! Säljer allt Förutom åkpåsen för totalt 8500 Kr Prutat & Klart Hela paketet med åkpåsen 10000 Kr Säljer även Voksi åkpåsen för 1500 Kr separat. emmaljunga har aldrig rea på sina vagnar enast 1000 kr rabatt på hösten då nya kommer, voksi rear dom aldrig oavsett säsong. Kan leveras norrut & söderut mot en liten slant då min man har resande jobb!
Maclaren Quest Sport är en smidig paraplysulky med ett ordentligt liggläge. Den har låsbara swivelhjul fram vilket gör den lättkörd på både jämna och ojämna underlag. en liten ficka i suffletten innehåller regnskyddet vilket är väldigt smidigt. Lättviktschassi i aluminium gör vagnen lätt att ta med sig på tex resan. En liten bit har lossnat från 5 punktsbältets spänne. det funkar fortfarande lika bra som om det vore helt och jag har därför inte brytt mig om att byta ut det trots att det finns reservdelar att köpa. Pris: 500kr. (Andra färger kan just nu köpas på rea för 1700kr, ordinarie pris 2450kr) Cameleon 3 Breezy suncanopy / sufflett i soft pink. Detta smarta soltak ger extra ventilation under varma dagar. Tyget ger utmärkt UPF 50 + UV-skydd, det är vatten och oljeavvisande samt tillverkat av mycket slitstarkt material. Soltaket är finmaskigt vilket gör att svala vindar kan passera genom tyget. Använd en sommar och i mycket bra skick. Pris 400kr (ordinarie pris 850kr) Voksi åkpåse Urban lila är en praktisk och varm åkpåse i dun. Den är slitstark och tillverkad för att hålla barnet varmt under höst och vinter. Överdelen består av 90 % dun och 10 % fjädrar som både värmer och andas vilket skapar en behaglig värme för barnet medan underdelen består av mjuk ull. Varm och praktisk åkpåse. Passar till de flesta barnvagnar. Till åkpåsen medföljer två olika överdelar så att man kan byta när barnet växer och som ger åkpåsen en längre livstid, ca 6 år. Med användning av den längre överdelen så räcker åkpåsen ungefär upp till att barnet är 5 år. Levereras i en praktisk förvaringsväska och med en pingvinkudde som är avtagbar och tvättbar. Pingvinkudden har blivit lite knölig i tvätten i övrigt är åkpåsen i superskick. Pris 1000 kr (nypris 1700kr på rea, ordinarie pris 2200kr ) Mountain buggy åkpåse i svart. Välanvänd men mycket praktisk då det går att öppna både i sidan och mitt på locket. 100kr