Quantcast
Till salu inom: ”

utö limpa köpa var säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Utöar
F
Bortresta
F
Bortresta
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tusse försvann från vår båt den 7/7 som låg vid Gruvbryggan på Utö. Tusse är cremefärgad 12-årig gammal snäll katt som är van vid att hanskas med b.la. att han är njursjuk och medicineras dagligen. Han äter också spec.foder för njursjuka katter. Han bär ett brunt halsband med ett lila hjärta med namnet TUSSE och våra telefonmummer. Han är orehört saknad!! Hittelön 1000 kr död eller levande.
Bonniers. 1 uppl. 1945. 402 s. Häftad. 26x20cm. Nära nyskick. Den RIKTIGA, första upplagan av denna skärgårdsklassiker! Fru Hjorth Wetterström har i denna bok gjort en utförlig, kärleksfull beskrivning över ön sådan den var medan den ännu var ett paradis (alltså innan södra Utö blev militärområde och skjutfält på 1940-talet). En mycket mångsidig beskrivning som bygger på omfattande forskningar. Öns skiftande natur, dess historia, näringsform, torp, gårdar och andra byggnader, dess gruvdrift, växtvärld, fågelliv med mera, skildras ingående, personligt och kunnigt. En fullständig blomster- och fågelförteckning avslutar den vackra och värdefulla boken, som bör göra författarinnan förtjänt av alla Utö- och skärdgårdsvänners tacksamhet. OBS! Dessa omdömen från bokens baksida 1945 gäller även i högsta grad i dag!. Boken är slösande rikt illustrerad i svartvitt och färg
Bekväm semester på skärgårdens bästa ö. Utsikt över Södra Fladen, stor ljus tomt med renoverat hus med stor terass, öppen planlösning och alla faciliteter. Huset har nybyggd terass med havsutsikt, Weber gasolgrill och sittplats för upp till 20 personer. Bastu och brygga vid Fladen. Huset har öppen planlösning med hall, kök och vardagsrum med genomgående trägolv och vita väggar. Matplats med utsikt för upp till 8 personer, soffgrupp mot gigantisk öppenspis och framtagen tegelvägg. Sovrum med dubbelsäng, "dressingroom" samt fräscht badrum med dusch och Separett-toalett. Det finns filmer, böcker, spel och tidningar för en eventuellt regnig dag. Sony Stereo, DVD, Playstation och 32" LCD TV. Vid behov går det bra att använda 2 fällbara gästsängar i stora rummet. Gästhus med 2 bäddar med egen mindre altan och utedass. Plan och lättillgänglig tomt om 5500 kvm. Cyklar finns för turer till öns stränder, aktiviteter, kultur och underhållning. Bryggan och bastun ligger cirka 200 meter från huset på och delas med grannen. Utö brukar inte kräva någon närmare presentation. Här hittar ni skärgårdens finaste stränder, Utö Värdshus och ytterligare 3-4 restauranger, bageriet med härliga limpor och bakverk samt ICA med apotek- och systembolagsservice. Vidare finns cykel och mopeduthyrning, tennisbana, minigolf, kajakuthyrning, tvättmöjligheter med mera i hamnen. Huset ligger på Sjödalsholme cirka 1 km från Waxholmsbåtsbryggan i Spränga och cirka 4 km från Gruvbyn. Vägbeskrivning: Reguljär Waxholmsbåt avgår flera gånger om dagen från Årsta Havsbad och/eller Nybrokajen. Från Spränga brygga är det 15 minuters promenad på bekväm väg. Det finns Taxi på ön!