Quantcast
Till salu inom: ”

cykel limpa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nr 1 från vänster Minicykel däck o fälg rostfria ! st framfälg 1 st bakdäck o fälg växelnav 2 växlad 20. 1,75,2 kedjeskydd och kromad pakethållare PRIS 150 kr för alla delar NR 2 från vänster 2 st däck o rostfria fälgar 27.1,5 samt en bakskärm med ljushus PRIS 150 kr för alla delar NR 3 2 st gamla fälgar + däck 22,1,38 ,1,14 100 kr Dynamo 50 kr st Gammal cykellykta 50 kr Limpa fäste 25 kr Handtag styrstångsbult mm 25 kr RING 0709 426633
Sparsamt använd KTM, uttagen på Din MC i Upplands Väsby, körd ut av en 50+ aldrig tävlad, riktigt servad med täta oljebyten, sitter tjocka slangar i hjulen, original limpan är aldrig använd, Cykeln har gått 44 lugna timmar, allt är original på cykeln, bromsklossar aldrig bytta, original handtagen sitter fortfarande kvar. Pris: 59 900 kr 070-6080557// 018-367370 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en riktigt påkostad raritet att sälja.Detta är en cykel som blivit ett eftertraktat samlarobjekt, här finns chansen att köpa ett fint exemplar som är renoverad av en cykelmekaniker.Nytt och bytt;*Helt nya däck och slangar både fram och bak - inte rullat en meter.* Nya handtag*Nya originalskärmar*Nya trampor*Ny kedja*Nytt bakdrev*Samtliga lager isärplockade, fotogentvättade och återfettade*Renoverat nav i bakhjulet* "Limpan" är som ny, inte ett märke.-------------------------------------------------------Cykeln finns i Österbybruk, (Östhammars kommun) och hämtas på plats.ENDAST TELEFONKONTAKT, vänligen respektera detta.PRISET ÄR ETT RIKTPRIS, BUD VÄLKOMNAS!!!
Här har ni en fin och väldigt gammal limpcykel från 80-talet. Den är vit med blås detaljer och märket är Regent. Den är inte använd på en väldans många år men sparad som minne, men jag säljer nu den vidare till någon med intresse för gamla och speciella cyklar. Däcken kommer att behöva bytas ut men i övrigt är den hel och ren förutom lite svag rost på metallen som bilderna visar. Avhämtning sker för denna cykel och har ni några övriga frågor så tveka inte på att mejla mig.
Hej, jag säljer min cruiser cykel med uppböjd limpa sadel och ett högt styre samt ett stort och coolt bakdäck. Cykeln har en liten buckla i fram men inget stort man tänker på enligt mig. Kontaktas via mailen dygnet runt! Mvh David