Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se cykel limpa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Barnen växer så det knakar och dessa tre cyklar behöver nya, något mindre, ägare. Nr 1: 12 tums cykel, Logan, blå/silver-färgad med stödhjul. Cykeln är i gott skick med hel sadel och hela reflexer. Bakskärmen är ny och det följer även med en extra (ny) framskärm. Pris: 300 kr Nr 2: 12 tums cykel, Logan, svart/silver -färgad med handtag. (Vi tycker att handtag" har funkat bäst när barnen skulle lära sig cykla.) Cykeln är i mycket gott skick med hel sadel, hela reflexer och ny bakskärm. Det följer även med en extra (ny) framskärm. Pris: 350 kr Nr 3: STIGA trehjuling med limpa och fungerande tippflak. Cykeln är i gott bruksskick. (Barnen har kört sand i flaket.) Pris: 150 kr Cyklarna finns i Hjuken, Vindelns kommun. Transport kan ordnas till Umeå efter överenskommelse.
Hej Ska nu sälja en världsmästarcykel för barn denna har limpa - troligen sent 70 eller tidigt 80-tal. kanske något för samlaren. pris 250/bud. först till kvarn.
Cykeln har stått i förråd i flera år, allt verkar vara orginal även däck som är i gott skick. 3 växlad Sachs, behöver justering. Tyvärr en reva i limpan.
DBS Crossmaster 24 tum. Härlig 70-tals cykel med limpa. Punktering på bakdäck i övrigt bra skick.
Hej. Skulle sälja mina gamla cyklar. På den blåa cykeln är det märket DBS och ni får med ett styre som ni ser på bilden och på gröna vet jag inte. Dom är i bra skick och väl vårdade. Pris : bud