Quantcast
Till salu inom: ”

ute badkar vedeldat hikki säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Badkar

Helsingborg
Badkar

Malmö
Badkar

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grönt badkar 160x70cm På fotot rund fläck mm det är från kamerablixt Toppen att ha t ex att bada ute på landet, fylla på med varmt o kallt vatten, sen bubbelskum:) Vi använde olika badkar på landet under många år, som vi fyllde på med varmvatten när inte sk dusch o bad fanns i stugan. Då kokade vi vatten i stor skinkgryta och sen blandade med kallvatten, toppensköna bad ute i friska luften, ungarna älskade det, samt många romantiska vuxenbad:) Detta badkar har dock varit inomhus. Säljes i befintligt skick.
Sotarns vedeldad badtunna 1,6m (1,8m yttermått) med plast insats och div. tillbehör som trappa, lock, rostfritt rör med gnistskydd. Se mer på sotarn.com Ny pris ca 22500:- Säljes för 10 000:- Bada ute hela året. Mycket avstressande. Upplevelse för hela familjen. Festlig aktivitet. Snö eller regn förstärker upplevelsen. Hörn badkar 145x145cm utan blandare. Stort och i bra skick. Säljes för 600:-
Här har ni chansen att få igång ett bad ute i ett vedeldat badkar på bara ett par timmar. Mycket robust gjort i marinaluminium och ek. Perfekt för 2 vuxna och ett barn. Mycket gedigen och välgjord träinredning av ek. Du värmer upp badkaret på under 2 timmar. Maxeffekten på kaminen ca 12-15kw beroende på ved. Kaminen är tillverkad i 6mm tjockt gods och själva karet i 3-5mm, allt i marinaluminium. Vattenmängd: ca 600 liter Vikt: ca 90kg Tillverkas i Ålem. Frakt tillkommer vid leveranser utanför Mönsterås kommun. Vi erbjuder finansiering i samarbete med Svea Ekonomi.
Fin välhållet Hikki bad för sköna stunder säljes, nypris 28 000kr säljes komplett enligt bild
Ett vedeldat badkar från Hikki är det givna alternativet till badtunna och spabad. Sotiga grytan är tillverkad av aluminium och har en inbjudande inredning av ek. Den är hygienisk eftersom du kan byta vatten efter varje bad och den är lätt att rengöra. För den som ej får elda så går det bra att fylla den med varmvatten och underhållsvärma med etanolbrännare. Passar utmärkt för stugan eller i din trädgård. Finns i lager för snabb leverans! I priset ingår: Badkaret med inredning, kamin och rördelar. Material: Saltvattenbeständig aluminium och ek. Utrymme: Plats för två vuxna. Mått: Längd 168 cm. Bredd 95 cm. Höjd 56,5 cm. Baddjup 44 cm. Vattenvolym: 379 liter badklart. Uppvärmning: Cirka 1,5 - 2 tim. beroende på årstid. Total Vikt: 72 kg. Övrigt: Lecablock ingår ej.