Quantcast
Till salu inom: ”

vedeldat utomhus badkar aluminium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

LARM

Mjölby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

BiBaBad flexi är den perfekta lösningen för de som inte har badkar. Barnen behöver inte leka under rinnande vatten eller stå/sitta på halt golv. Istället för otympliga och skrymmande baljor kan BiBaBad fällas ihop och diskret ställas eller hängas undan. Info: Passar barn från 0 ända upp till 8 år. Halkskydd Ram av lättvikt och rostfritt aluminiumBadkarspropp för enkel/säker tömning Tvättbar i 60 grader Reglerbart yttermått 70cm X 70cm till 90cm X 90cm. Höjd 45cm Pris 800kr (nypris 1595kr) Vi köpte badkaret i början av 2010 och har varit otroligt nöjda, men nu har vi byggt hus och har ett vanligt badkar.
HELT I ALUMINIUM!!! Vill du ha en vagn där du inte behöver fundera på hur den ser ut om 5-10år skall du definitivt köpa en aluminiumvagn. Vagnar med otroligt många fördelar till ettiga priser och en kvalité som slår allt på marknaden idag. KÖP ALUMINIUM DU OCKSÅ! - Det ultimala materialet för vårt Svenska klimat. - Väderbeständigt, tål vatten, vind, snö. - Inget trä i vagnen över huvud taget. - Inga problem att förvaras utomhus. - Mycket bra andrahandsvärde. - Valfri totalvikt 1100-2000kg. Dessutom: - Snyggt, elegant och prisvärt. Åk med klass! Finansiering via Wasa Kredit med eller utan kontantinsats!
Badkar Gustavsberg GBG 6013 Halvfrontstativ Längd 1300mm Bredd 700mm med halvfrontsstativ 6013. Beskrivning Stativet tillverkas i pulverlackad aluminium och har fötter med 25 mm ställbarhet. Stativet passar till badkar 1300. Halvfrontstativet går att skjuta i sid- och djupled i förhållande till karet och ger då utrymme för rördragning på vägg. Stativen levereras med en synlig front och gavel som standard. I de fall badkaren med halvfrontstativ installeras med två lång- eller kortsidor synliga, komplettera med tilläggsfront eller gavel.
Vi säljer vårt BiBaBad eftersom vi flyttar till boende med badkar. Det är inköpt för drygt ett år sedan och använt till ett barn vid ca20-30 tillfällen. Själva baddelen, som går att tvätta i maskin, har tyvärr blivit lite missfärgad när vi använt barnolja i vattnet annars är den fräsch och i gott skick. Djur och rökfritt hem. Se ytterligare beskrivning hämtad från sida som säljer produkten nedan. Nypris ca 1395:- BiBaBad är en bra lösning för de som inte har badkar. Barnen behöver inte leka under rinnande vatten eller stå/sitta på halt golv. Istället för otympliga och skrymmande baljor kan BiBaBad fällas ihop och diskret ställas eller hängas undan. Rekommenderas från 0 ända upp till 8 år. Ram av lättvikt och rostfritt aluminiumBadkarspropp för enkel/säker tömning Tvättbar i 60 grader Fast ram yttre mått 75 X 65 cm Påsens mått vattenfylld max 80 X 80 cm Höjd 40 cm Vikt 3 kg Maila så hör jag av mig!