Quantcast
Till salu inom: ”

uteboxar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

På Bashults Gård erbjuder vi nu i sommar möjligheten att under allt från en dag till flera veckor att komma hit och träna med din häst på vår fina anläggning!! Vi har ridhus 20*40, uteridbana 40*80, galoppslinga om 900 m, hinderpark, dressyrstaket. Flera olika tränare som kommer varje vecka. Uppstallning i utebox eller inne i nybyggt stall med alla tänkbara fasiliteter. Rasthage. Foder finns att köpa. Även övernattning för ryttare mfl kan erbjudas. Pris/dygn inkl strö.
Bete för ditt sto/valack finns i Bålsta med olika alternativ, i enskild hage eller tillsammans med 1 eller två. Tillsyn hela dagen då vi bor bredvid. Tillgång till vatten och mineraler, stall finns för skötsel. 2 uteboxar finns också om din häst behöver komma in ibland, övrig skötsel enligt övernskommelse. Foder och strö håller du med själv, men vi sköter in- och utsläpp. Fina ridvägar i skog och mark. Välkommen att höra av dig! Från 500:- i månaden.
5 boxplatser, varav 2 är uteboxar, uthyres i nyrenoverat stall på gård i Gessie. På gården finns eget Ridhus med måtten 24x60 och stor gräsbana med två st banker. Stort stall, högt i tak, med totalt 6 boxplatser inne i stallet och två uteboxar, spolspilta med varm vatten, uppvärmd sadelkammare och 2 st foderkammare. Det som ingår i hyran är: - tillgång till ridhuset och gräsbanan - tillgång till egen eller gemensam rasthage (sand) - utsläpp mån-sön - insläpp mån-fre - fodring 3ggr/dag mån-sön - hösilage av bästa kvalite - Torv Kraftfoder finns att köpa på gården av märket St Hippolyt. Annat foder bekostas själv. Valacker prioriteras då det finns hingst i stallet.
Binni en 9 årig valack går hemma hos oss på gården. Han e supersnäll. Nu ska hans hagkompis gå vidare till andra sidan och han är i stort behov av ny hästkompis. Erbjuder sommarbete med vindskydd, vinterhage med inackordering på utebox. Rundkorall samt ridbana och miltals skogsterräng. Jag vill att sällskapshäst ska vara fullvaccinerad samt kunna uppvisa godkänt träckprov. Tar inget betalt men vi måste dela på fasta kostnader vilket är ungefär 500 kr/mån.
Letar lösdrift till min d-ponny vallack. Han funkar bra med alla hästar. Dammallergiker, därför lösdrift främst, kan även tänka mig utebox med spån/torv. Ska även börja med ensilage, fint om det finns annars fixar jag själv. Måste ha plats till den 1 september då betet är slut Vi finns för närvarande i Svedala 2 mil utanför malmö, så inom rimligt avstånd Hör av dig med erbjudande!