Quantcast
Till salu inom: ”

våningssäng jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksbord

Halmstad
Utebord

Nynäshamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi säljer nu vår halvårs gamla säng av modellen kura från ikea. Vi har själva tapetserat sängen med en 70tals tapet och en ny borås tapet med ett 70tals inspirerat mönster. Vi har sytt tyg och satt upp längs ena sidan och sytt en sänghimmel i samma tyg till överslafen. sänghimmeln är av samma modell som orginal sänghimmeln från ikea. bara med ett nytt tyg. obs MADRASSER INGÅR EJ vi har haft ett par bra madrasser från jysk.men eftersom det är ett standardmått kan man hitta madrasser till sängen nästan överallt. Länk till produkten på ikeas hemsida: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80123993 mvh Mirja
Våningssäng inköpt på jysk för cirka 3 år sedan. Säljes med eller utan resårmadrasser (ej bäddmadrasser). Nypris ca 3000 kr, inklusive madrasser. Uppdaterad variant av sängen kan ses på http://www.jysk.se/4/467/S335065/a/catalog Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen. Madrassmått, nere: 200 x 120 cm Madrassmått, uppe: 200 x 80 cm Sängmått (ca): Längd: 207 cm Bredd: 88 cm (uppe), 128 cm (nere) Höjd: 128 cm Pris: 700 kr, eller bud.
Mycket fin och stadig våningssäng säljes. Inkl. skrivbordsskiva samt mindre hylla. Sängen är mycket stadig och ska inte gemföras med IKEA och JYSK billiga alternativ. Denna säng har kostat 3 495 kr för 2 år sedan. Säljes nu för 1 000 kr p.g.a. flytt. Skyddsplast för skrivbordsskivan medföljer, värde 250 kr. Stolen på bilden kan köpas för 100 kr. OBS! Madrassen medföljer inte. Sängen är nedmonterad och får plats i en vanlig kombi bil om man fäller ner säten. Instruktionsbok/Monteringsanvisning och alla skruvar finns.
Vi säljer nu en våningssäng som är sparsamt använd under ett år. Inköpt på jysk. Sängarnas mått är 90 cm så det passar till såväl vuxna, ungdomar som barn. Två mycket sparsamt använda madrasser ingår varav den ena är från jysk lyxigare märke dream zone. Priset är så lågt för det baseras på att köparen monterar isär den. Det finns ingen bruksanvisning kvar så det är faktiskt en fördel att ha monterat isär den för att sen få ihop den smidigt.
Praktisk våningssäng där överdelen är 80x200 cm och underdelen är hela 120x200 cm. Begagnad men knappt använd! Madrasser medföljer (bättre än de enklaste) och är i annan färg än på bilden. Inköpt på Jysk och kostar över 3000 kr som ny. Är i fint skick och materialet är i obehandlat trä och kan därmed målas i valfri kulör om man så vill. Finns vid Snäck i Visby. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.