Quantcast
Till salu inom: ”

våningssäng till barn kort modell säljes

Paljettkläning

Trollhättan

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi är en familj på två vuxna och ett barn som önskar hyra en husbil vecka 28 ELLER 29 vi är ordentliga skötsamma och rökfria jag har ce kort och stor vana av att köra stora bilar så det är inget problem. Däremot är detta ngt nytt för oss eftersom vi aldrig provat att campa med husbil, men vi är mkt intresserade av att får prova för att se om det är ngt för oss. Bilen ska helst ha alkov eller nersänkbar säng över förar utrymmet samt säng/våningssäng bak så vi slipper bädda ner vid sängdags dvs minst tre bäddar UTAN att bädda ner sittgruppen. Har du en sådan husbil så hör av dig med pris för en vecka samt villkor. Vi bor i skåne staffanstorp men kan ev köra en bit för att hämta bilen mvh conny
Lägenhet uthyres med egen ingång i bottenplan på villa. Ligger centralt nära skolan/sim o ishall, endast 10 min promenad till centrum, 200m till bad. 1 rum med 2 bäddar i våningssäng, samt bäddsoffa (passar för 1-2 barn), 1 gillestuga med 2 bäddar i våningssäng samt 1 enkelsäng. Kök med kokplatta, micro, kyl, kaffebryggare. Egen toa och dusch utanför rummen. Egen uteplats med grill och underbar havsutsikt! Nås lättast på telefon, 0523-13350, 070-3679933 Hyr ut veckovis men även kortare tid om det passar.
Fräsch stuga med fullt utrustat kök, tvättställ,dusch och toalett. Två våningssängar TV med boxer med kort basutbud c:a 20 kanler. Insynsskyddad altan. Stugan är belägen 1 km öster om djurparken vid Kvarsebovägen, gångavstånd till entre om man så vill. Nära till historisk naturskönt område med utsikt över Bråviken där KLOSTERLEDEN går fram. Tillgång på våren och försommaren till bra strömmingsfiske fån land. Pris:250:-kr vx/dygn 150:-kr barn 10 år till 15 år
MB 309 1975 med lastbils motorn. Går mycket bra & lättkörd. Utrustad med gasspis & kylskåp & gaslarm. Reg som BK2 du som har b kort sedan före 1996 får köra den annars c-kort. Bäddbar för 2-3 personer men kan nog byggas till en säng eller våningssäng för barn. Nybes går här om dagen. Max 4 passagerare. Reg nummer DDL825 Totallängnd 5,75 m. EV. byte bil eller nyare träsgårdstraktor som hel eller dellekvid även andra förslag kan vara intressanta.
Vi säljer vår husvagn, då våra barn inte har något större intresse längre. Det är en fin, fräsch och rymlig vagn för barnfamiljen. Sovplatser: 7 st ( varav 1 till en kortare person) Smidig planlösning med mycket utrymme och förvaringsutrymmen. Standard inredning. Bra familjevagn med våningssäng, fast dubbelsäng och bäddbar grupp. Finns ett walker förtält, 3,5 m, som är använt en säsong. Det finns även ett mindre, orginal förtält. Ingår även trallgolv och förtältsmatta. ( också använt en säsong) Fukttestad och besiktad. Cykelställ Totalvikt: 1850 kg Tjänstevikt: 1570 kg Vid frågor ring eller maila gärna:)