Quantcast
Till salu inom: ”

vaporizer säljes

Vaporizer

Västra Götalands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Da buddha vaporizer säljes. Köpt direkt från tillverkare för ca tre månader sedan. Funkar perfekt. Använd sparsamt. Följande ingår: Da buddaha enheten -såklart:) 220v-svensk kontakt. Slangar, nya och använda. 2 st heater cover 2 st munstycken 2 st wands (standard) 2 st behållare för eterisk olja (Oil diffuser)- ej med på bild. Extra screens Väska/bag 3 års garanti, samt kvitto. Allt för 2000:-
Vaporizer att använda till förångning av potpurri eller liknade. Likt rökelse men utan glöd, eld eller rök fyller du rummet med doft av eget val. Kan även användas till rökning, även det utan rök då ämnena i det du röker förångas före det förbränns vilket man undviker med hjälp av vaporizern. Vaporizern är begagnad(6 mån använd ca 15ggr)kommer i original förpackning med fjärrkontroll manual och alla tillbehör. Betalat nypris 1250kr Garanti finns ca 1 år om man registrerar sig på tillverkarens hemsida.
En förångare av mycket hög kvalitet till kanonpris. Glöm tjära och rök i framtiden, med vaporizern stoppar du enkelt i din torkade tobak och trycker på knappen så är du igång. En vaporizers uppgift är att, till skillnad från en vanlig pipa som förbränner materialet, förånga det. Med en vaporizer stänger man in materialet som önskas i en kammare som värms upp från utsidan. Efter att viss uppvärmning skett förångas de aktiva substanserna till gasform och sedan inhaleras dessa. Det är ett hälsosammare sätt att röka än med de flesta pipor. Oftast sparar du även mycket på din förbrukning, vilket kan göra denna produkt till en investering för dig.
Hallå, har en helt ny MFLB till salu, ej använd, bara testat elektroniken för att se så allting fungerar. Det är inte den vanliga lönn-versionen utan den med körsbärsträ, dvs lite mer exklusiv. Det som ingår är MFLB:n, batterier, laddare, glasrör, rengöringsborste, förvaringslåda + manual. Nypris på denna är 1079 kr men jag säljer den för 700 spänn. Prutat o klart :-) Skickas gärna med Blocket-paket. (Schenker)
2 st Portable digital vaporizer Vapir mini 02 med batteri och laddare , den ena oanvänd kvar i låda ,1 st i-inhale mini vaporizer gasdriven. Paketpris...