Till salu inom

"tobi ångstrykjärn säljes"

Södertälje
9 dagar

Diverse symaskiner, strykbo...

1 000 kr
Blocket.se
Haninge
7 dagar

Tobi ångstrykjärn

300 kr
Blocket.se
Göteborg
1 månader

Strykjärn, 3 st

50 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
6 år

ÅNGSTRYKJÄRN.

50 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

TOBI ångstrykjärn i mycket bra skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu måste jag sälja min kära TOBI eftersom den inte används. Jättebra att använda på fina tyger och kan med fördel användas direkt på upphängd gardin eller duk på bord. Ingen risk att man bränner hål eller får gula fläckar på tyget. Bruksanvisningsmanual och DVD-skiva medföljer samt en väska med olika tillbehör. Den finns i Arlöv, c a 5 km från Malmö men kan även visas i Malmö. Maila eller ring så kan vi bestämma tid och plats.
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

REA REA Känd från TV TOBI Ångstrykjärnet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Kan omöjligt bli billigare !! Säljer frugans ångstrykjärn då jag har tröttnat på att snubbla på den. Den fick en ny plats i garderoben men där gör den ju heller ingen nytta.. Snälla kom hit & hämta sk.... Den är nästan helt ny & allt finns med. Skickas absolut INTE. Hämtpris i Väring är Endast 100:- & jag kommer inte att sakna den.. För den som inte har bråttom eller har en massa gardiner så är den säkert jättebra!! Mvh Jonas Kjellén 0500-440035 eller 070-7750422
100 kr
Blocket.se
Butik och kassa  ·  Kalmar

Butikshyllor till modebutik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Svarta butikshyllor nästan helt nya, har använts i klädbutik, till salu! Specialbeställda i möbelfabrik, orginalpris är 3750kr. Nu säljs de för 1350kr. Priset kan diskuteras. Mått: bredd*djup*höjd 10 st hyllor 100cm*62cm*240cm 1 st hylla 100cm*62cm*120cm 1 st bord 150cm*100cm*70cm 2 st podium 100cm*62*30cm Hyllorna kan ändras så att kläderna kan hängas eller läggas på hyllor på flera olika sätt. Totalt pris för hela inredningen: 12000kr 4 st svarta blanka skyltdockor: 800kr/st, 3000kr för alla fyra. Tobi ångstrykjärn: 600kr
1 350 kr
Blocket.se

Tobi ångstrykjärn i nyskick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Tobi ångstrykjärn, i nyskick, endast använd en gång, säljes för 450kr. "utformad för att släta ut skrynklor precis på samma sätt som de professionella maskiner som kemtvättsin-rättningar och inom modeindustrin använder sig av. Från vardagsplagg till finkläder Tobi kan du tryggt använda på alla material och det går fem gånger fortare än med ett vanligt strykjärn." Kommer med tillbehör.
450 kr
Blocket.se

Tobi ångstrykjärn/steamer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Tobi ångstrykjärn/steamer i nyskick. Tobi är utformad för att släta ut skrynklor precis på samma sätt som de professionella maskiner som kemtvättsin-rättningar och inom modeindustrin använder sig av. Från vardagsplagg till finkläder kan du tryggt använda på alla material och det går fem gånger fortare än med ett vanligt strykjärn. En rad tillbehör finns med. Finns på Kungsholmen. Skickas ej.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj