Quantcast
Till salu inom: ”

varpa vävning säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en gammal fin VÄVSTOL, fullt fungerande med alla tillbehör. VARPAD och klar för vävning. Just nu är den nedmonterad varför bild saknas. Massor med fina mattrasor (se bild) medföljer i köpet! PRIS: 800:- för allt (FYND) Vävstolen och mattrasorna finns i Lillvallen, Sönasjön KAXÅS (ring för vägbeskrivning). Passa på att fynda! OBS! SISTA dag för avhämtning är LÖRDAG 4 juni! Se även våra andra annonser på gammalt skåp och skrivbord. FÖRST till KVARN! Ring helst! Har inte möjlighet att kolla mailen så ofta.
LT 1974, 5:e upplagan. 183 s. Inbunden i dekorerat pappband i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad med foton och instruktiva teckningar i färg och sv/v. Vikt 610 g. Format 18,5 x 22,5 cm. Porto 48:- (viktklass -1,0 kg). Boken är avsedd för de, som är mer avancerade vävare. Huvudkapitlet är bindningslära - systemet för hur varp och inslag flätas samman till olika vävnader. Dessutom - numrering av garner, hur man analyserar en bindning och beräknar längd och bredd, redskapen, även de mer speciella. Den innehåller inga vävmönster men med hjälp av den kan man åstadkomma nya och spännande mönstervariationer.
Denna bok har getts ut i många år och i många upplagor i olika utförande. Det här är tjugonde upplagan från 1976 utgiven av LTs förlag. Man ser en randig varp uppspänd i en vävstol med en skyttel liggande på varpen. Inbunden kartonnage, 252 sid, vikt 500 g.
Varpa till vävning Hemmasnickrad golvvarpa. Varpan kan fällas ihop och tar därför liten plats att förvara. Foten till varpan saknas, men kan lätt tillverkas. Höjd: 180 cm Omkrets: 4, 20 m Pris: 600 kronor Svarar endast per mail
Skurup, 1924. 170 s. Ill. Klotryggsbd. Uppsättning, varp, sked och inslag, garnberäkning, vanlig vä