Quantcast
Till salu inom

"vas alingsås keramik k winblad 922 säljes"

Trelleborg
Idag

Väggklockor

100 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Lampor

100 kr
Citiboard
Alingsås
Idag

Tavla säljes

100 kr
Citiboard
Alingsås
Idag

Soffbord säljes

500 kr
Citiboard
Falun
Idag

vas röd glasvas

100 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

vas retro

50 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Lyngbyvasen

180 kr
Citiboard
Alingsås
Idag

Judodräkt

200 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Drift och underhåll  ·  Alingsås

Hemservice Alingsås

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
 Vi växer kraftigt nu och behöver förstärka vår organisation med ännu fler skickliga medarbetare i Alingsås med omnejd. Vi söker dig mellan 18-70 år som vill jobba deltid. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Som person bör du vara:*Självständig*Ansvarsfull*Serviceinriktad*Noggrann*FlexibelDu ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar).Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.seLönFast lön. Kollektivavtal finns.
0 kr
Metrojobb.se

Statist : Svt-drama söker statister boende i Alingsås

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
SVT i Göteborg söker statister till ny dramaserie. Serien heter Molanders och spelas in under vår, sommar och höst 2012. En del av inspelningen sker i Alingsås, därför söker vi statister boendes där. Yrkeskategori: Statist Län: Västra Götalands Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se
Drift och underhåll  ·  Alingsås

Lokalvårdare sökes för sommaruppdrag i Alingsås

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Information om uppdraget För kunds räkning söker vi nu en lokalvårdare i Alingsås. Arbetet går ut på att med skurmaskin städa golvet i butikslokaler. Uppdraget avser v. 26 samt 29-31. Arbetet är förlagt till morgontimmarna, vardagar, och omfattar ca 50 %. Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det är en fördel om du bor i Alingsås med omnejd. Kunskaper för uppdraget Vi ser gärna att du tidigare erfarenhet av att köra skurmaskin, detta är dock inget krav. Det viktiga är att du som söker är noggrann, morgonpigg, prestigelös och arbetsvillig. Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
0 kr
Metrojobb.se
Sjukvård och hälsa  ·  Alingsås

Mottagningssköterska till Alingsås

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
OmgåendeMottagningssköterska med Astma/Kol kompetens sökes!Hos oss arbetar du tillsammans med kunniga, trevliga arbetskamrater och med mycket goda lönevillkor. Till en trevlig vårdcentral i Alingsås söker vi en mottagningssköterska med specialistkompetens och erfarenhet av Astma/KOL. Arbetsuppgifter: Sedvanligt mottagningsarbete samt erfarenhet från ovanstående specialitetet. Utföra spirometriundersökningar med reversibilitetstest, PEF mätning, patientutbildning mm. Kvalifikationer: Sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet från mottagningsarbete och högskolepoäng inom Astma/Kol.Läs mer om oss och lämna gärna din intresseanmälan via vår hemsida www.ofelia.se Du är också välkommen med din ansökan till info@ofelia.se, eller ringa oss för mer information. Tel 031-28 76 60
0 kr
CareerBuilder.se
Glas och porslin  ·  Laholm

VAS. ALINGSÅS KERAMIK. K. WINBLAD. 922

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
VAS. ALINGSÅS KERAMIK. K. WINBLAD. 922
3 kr
Tradera.se