Quantcast
Till salu inom: ”

alingsås keramik värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem: Profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Finnes: Stor nyrenoverad 3a i Alingsås. 90 kvm, lättillgängligt på markplan. Modernt kök, stort badrum. Rymlig balkong. Nära till natur, förskola, skola, mataffär, busshållplats och till flertalet lekplatser. Gångavstånd in till stan. Hyra 8700, vatten och el tillkommer (brukar gå på ca 300 kr max för oss och vi gör av med mycket vatten och el!) Önskas: 3-5a med balkong/uteplats. Alla förslag är dock välkomna. Maxhyra 7800 men är något flexibla om det är rätt bostad för oss i övrigt.
Lägenheten är en 2ROK på ca 59kvm, det är en rektangulär lght, dvs att vardagsrummet ligger i ena sidan av huset och sovrummet i den andra, mittemellan ligger toa och kök, det är en mycket mycket ljus lght. Närhet till mataffärer med gångavstånd, ca 5min, nära brunnsparken och det tar ca 7-8min att gå in till centrala Alingsås, Lägenheten är mycket central. lägenheten behöver tappeseras om lite men jag tror att hyresvärden skall göra detta inom en snart framtid.
Med sorg måste jag nu göra mig av med mitt underbara café p.g.a flytt. Jag har haft cafét i 9 månader men har nu tagit beslutet att sälja cafét. Jag har serverat allt från frukost, bakverk och luncher, så som soppor, pajer, sallader mm. Jag kommer sälja Cafét med alla inventarier (värde ca 300.000:-). Själva cafét säljer jag för 550.000:- då jag känner att priset inte är det viktigaste utan själva köparen. Priset är så klart prutbart vid snabb och smidig affär. Om ni vill få tag på mig så når ni mig lättast på mitt mobil nr 0767657757. Eller varför inte komma in så visar jag er. Ni hittar Café Ringen på Drottninggatan 20, 44131 Alingsås. Hoppas vi hörs.
Fodral med AHK Alingsås logga i mycket hög kvalitet och utförande. Finns även för iPhone 5/5S o Samsung S5. Det finns plats for kreditkort och pengar på insidan. Fodralet ger också ett bra skydd för din mobil. Kommer i klubbfärgerna med loggan i suveränt tryck. Levereras i snygg blister packning, bra om man vill ge bort det eller behålla det själv! Du får ett snyggt o praktiskt fodral samtidigt som du stöder din klubb. Del av försäljningen tillfaller AHK Alingsås klubb. Nu ingår ett Hårdat Glas skydd i priset utan kostnad. Skyddar din Mobil, värde 110SEK helt gratis vid detta köp! Om företaget MyNordicStation säljer Praktiska Prylar! Finns på www.mynordicstation.com Frakten ingår i priset!