Allt till salu inom "alingsås keramik värde"

Sortering:
Putter - höger
Norrköping
Idag

Putter - höger Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Ytterdörr
Alingsås
Idag

Ytterdörr Visa liknande

750 kr
Blocket.se
cyklar
Alingsås
Idag

cyklar Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sjukvård och hälsa  ·  Alingsås

Allmänspecialist till vårdcentral i Alingsås

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem: Profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
0 kr
Metrojobb.se
Hyresrätter  ·  Alingsås

2:a, 59kvm, Nordostpassagen 31, Alingsås

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lägenheten är en 2ROK på ca 59kvm, det är en rektangulär lght, dvs att vardagsrummet ligger i ena sidan av huset och sovrummet i den andra, mittemellan ligger toa och kök, det är en mycket mycket ljus lght. Närhet till mataffärer med gångavstånd, ca 5min, nära brunnsparken och det tar ca 7-8min att gå in till centrala Alingsås, Lägenheten är mycket central. lägenheten behöver tappeseras om lite men jag tror att hyresvärden skall göra detta inom en snart framtid.
4 495 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Alingsås

3:a, 90kvm, Knektegårdsgatan 15, Alingsås

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Finnes: Stor nyrenoverad 3a i Alingsås. 90 kvm, lättillgängligt på markplan. Modernt kök, stort badrum. Rymlig balkong. Nära till natur, förskola, skola, mataffär, busshållplats och till flertalet lekplatser. Gångavstånd in till stan. Hyra 8700, vatten och el tillkommer (brukar gå på ca 300 kr max för oss och vi gör av med mycket vatten och el!) Önskas: 3-5a med balkong/uteplats. Alla förslag är dock välkomna. Maxhyra 7800 men är något flexibla om det är rätt bostad för oss i övrigt.
8 700 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj