Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet alingsås säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten ligger i det nybyggda populära området Stadsskogen. Lägenheten är byggt i den nya passivhus tekninken. Vilket gör att man slipper element för människorna, vitvaror osv ger värmen. Lägenheten är väldigt öppen och ljus. Parkettgolv i hela lägenhten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tvättmaskin och torktumlare i badrum, dusch. Ute plats med utsikt över mjörn. Kvällsol. 3min till busshållplats, 3min till Stadsskogens förskola. Inom en snar framtid kommer det komma upp en skola, massa affärer med mera. Lägenheten kommer då ligga i Stadsskogen Centrum. Massa skog runtomkring. 10-15min gångväg ner till badplats.
Skötsam man på 23 år önskar hyra en sommar lägenhet i alingsåsområdet, för perioden slutet av maj till slutet av augusti. Har heltids arbete i Alingsås under sommar månaderna så behöver bostad här för att lättare ta mig till jobbet. Möblerad eller omöblerad spelar ingen roll, Storlek är inte så viktigt heller kan vara allt från en 1a till en 3a, har god inkomst. Är extremt skötsam, röker inte, har inge husdjur och för inte något oväsen, kommer lämna lägenheten i toppskick! Ifall du har en lägenhet som du behöver hyra ut under sommar månaderna hör av dig!
Lugn kille med fast anställning söker lägenhet omgående i Alingsås. Tröttnat på att pendla från Göteborg för att jobba varje dag. Söker en lägenhet som ligger ganska centralt. Gärna balkong, dock inget krav. Hör av er till mig via mail eller slå en singnal om ni har något som skull kunna passa mig. Telefonen är på fram till kl 22 så var inte känslig med tiderna. Med vänliga hälsningar Mikael Häggendal
Stor 2a på 70 kvm med bästa läget i Gbgs innerstad önskas byta mot 2a-4a i Alingsås. Lägenheten är av äldre stuk med högt i tak, stort kök, balkong, gavellägenhet, 3e våning. Bra parkeringsmöjligheter. Comhem hus. Det finns få lägenheter som denna kvar med tanke på läget och den förhållandevis låga hyran. Ett kanontillfälle för den som kan erbjuda oss det vi söker i Aås. Vi söker: 2a-4a i Aås, områden som Sörhaga och Kullingsberg prioriteras. Inga fantasihyror. Ett krav är tillgång till trädgård eller balkong. Ej 1a vån. Områden som Noltorp, Citronen, Stockslycke, Östlyckan och Brogården är EJ av intresse. Maila vad Ni har så hör vi av oss så fort vi kan!
Efter att ha bott en längre period i Värmland planerar jag att flytta tillbaka till underbara Alingsås. Jag är en lugn och skötsam tjej som till vardags arbetar som leg. sjuksköterska. Jag har en trygg inkomst och är utan betalningsanmärkning av något slag. Jag har även goda referenser från tidigare hyresvärdar. Söker en trivsam lägenhet på 2 rok, alternativt en större/välplanerad 1 rok. Önskat inflyttningsdatum är 1 december. Vid intresse och för ytterligare information kontaktas jag via mail. Med vänlig hälsning, Maria