Quantcast
Till salu inom: ”

vattenrenare destillator säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

vi säljer en vattenrenare. Väldigt bra att använda nu när vattnet ej går att använda som det är. Vi är ej i behov av den längre. Sparsamt använd. VATTENRENAREN ECOWATER 500 Cryptosporidium försvinner när man använder denna. Bli av med upp till 99 % av oönskade substanser i ditt vatten. Beskrivning: Det löstagbara kokkärlet fylls med vatten och värms upp till en temperatur på 100 grader. Vattenångan går genom en kylspiral av rostfritt stål. Det behandlade vattnet samlas upp i karaffen, efter att ha runnit igenom filtret med aktivt kol. Detta eliminerar all smak och lukt En antidroppventil håller karaffdelen torr och ren. Tekniska spec: Daglig produktion 15 liter, Karaffkapacitet: 3 liter. Effekt 500W. Elanslutning: 220-240 V. För bästa resultat, byt kolfilter regelbundet. vattendestillator destillator vatten
Vattenrenare (destillator) EcoWater 800: Beskrivningstext från bruksanvisning: "*Med EcoWater vattenrenare kommer du att göra kristallklart, välsmakande vatten. Idealiskt att använda i kaffe, te, juice, grönsaker, soppor, sorbeter, frusna efterätter och barnmat *Fungerar i hela hushållet, vattna plantor, rengöra kontaktlinser, i fotolabbet och för att fylla på blyakumulatorer och andra batterier. *Kan användas i tandvård, sjukvård, hos veterinärer och laboratorier." Bruksanvisning och originalkartong medföljer. Den har inte varit mycket använd utan mest stått i sin kartong på vinden. Kolfilterpåsar ingår ej men dessa kan köpas billigt i butiker på nätet. (Nypriset för apparaten är 4700 kr) Hämtas i Trollhättan!
Vattenrenare som destillerar alla typer av vätska. Aldrig använd. Nypris: 4900:- Säljes för 3200:-
Vattendestillator för hushållsbruk - Fabriksny vattendestillator för hushålssbruk, kapacitet 8 liter, upphettningsdestillation, vattenrenare. Helt ny - köp direkt.